Lennaert & Saku

Gisteren is Lennaert op bezoek geweest bij zijn meisje Saku ‘op het Hingen’ bij Yvonne Franssen.  Zijn schoonmama Kari en logeetje Cloë waren ook aanwezig. Zo kwam het dat hij met 5 dames op stap ging. In het bos bij Montfort hebben ze lekker los kunnen rennen en hoewel Lennaert steeds ver vooruit rende, kwam hij snel terug als het bekende fluitje klonk. Saku is toch wel een doortastend dametje dat haar staart verdacht hoog draagt! Een paar keer hebben ze zich afgezonderd van de groep maar vooral Cloë hield die twee goed in de gaten. Zoals gebruikelijk dook hij in een modderpoel. Dit gedrag werd met argus ogen bekeken. ‘Ja het is erfelijk’!!
Na het wandelen mochten de 4 honden nog wat stoeien in de tuin. Er lagen wel 5 sappige grote botten in die tuin Een man moet nu eenmaal zijn prioriteiten stellen, dus ging Lennaert  voor….de botten! Daarna gaf hij nog een demonstratie ‘handig openmaken van de deur’.Ook dit gedrag ging van moeder op zoon!
Yvonne blijkt schrijfster te zijn en zij heeft een “literaire thriller” geschreven! En tot onze grote verrassing speelt het boek zich gedeeltelijk af in Roosteren! Als dit geen toeval is!!
Wil je Lennaert zijn mooie vriendin Saku zien, ga dan naar http://www.vanhetroerdal.nl/  en voor meer informatie over Yvonne en haar boeken kun je terecht op: http://www.yvonnefranssen.nl/.
De 3 dametjes!

De 3 dametjes!

 P1000947 (2)
Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Lennaert & Saku

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *