2020

Hé hé…ik kan weer bloggen. Half december kreeg ik een berichtje van mijn provider dat de boel op slot was gegooid omdat ze geconstateerd hadden dat mijn site werd “aangevallen” door derden.  “Onze blokkade treedt in werking als er meer dan 200 mislukte inlogpogingen per dag zijn gedaan”. Toen raakte ik toch wel in een mineurstemming. Waarom moet weer iemand de lol gaan bederven? Wat is het nut om mijn website te hacken of over te nemen? Het is gewoon een hondensite met wat luchtige verhaaltjes over het wel en wee van de honden. Altijd politiek correct, niet beledigend, kwetsend, haatdragend of kwaadaardig.

Van de provider kreeg ik dan de oplossing aangereikt om de blokkade op te heffen in de trant van “En ik ben ik en jij bent jij, tenminste een van ons is vrij, gelukkig viel het lot op mij”…en inderdaad was ik dan toch eigenhandig in staat om de boel weer aan de praat te krijgen.

En nu kan ik weer bloggen, maar zijn “dé” momenten voorbij want ze zijn niet meer actueel en is het mosterd na de maaltijd 🙁  Maar hier dan toch een poging alles op een rijtje te zetten.

Allereerst voor de lezers en volgers een gelukkig 2020 in goede gezondheid. En dan niet alleen voor jezelf maar ook voor de diegenen die je liefhebt en koestert!

 

Terugkijkend op 2019 waren het “hondsdagen”, de Novaran’s werden geboren en was het druk druk, alle hens aan dek, maar vooral heel leuk. Christian haalde zijn VWO diploma en maakte de volgende logische stap, studeren in Nijmegen.

2020 is een mooi getal, een mooi getal om geboren te worden, te trouwen, opnieuw te beginnen, een ijkpunt.
Op de planning staan al een aantal gebeurtenissen om naar uit te kijken en dan beperk ik me tot de honden;

En waar ik alweer naar uitkijk is een nestje met Nova en Okke (aka Sander fan de Indo-Anjoho) ergens augustus, september. De afspraken zijn gemaakt, de aanvraag is ingediend bij de Vereniging en er ligt al een lijst met serieuze pupkandidaten.

Kom maar op 2020! Ik heb er zin in!

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

5 thoughts on “2020

 1. 2020 ik heb er zin in schrijf jij. Ik ook 😄
  Succes met de komende paring 🐶🐕
  Ik ben benieuwd of er een Judy tussen zal zitten 💞
  Groetjes Bente.

 2. Klinkt fantastisch allemaal 👍 allemaal leuke mooie nieuwe dingen voor jou, vooral het te verwachten nestje van Nova X Okke, superleuk!
  Dat al je dromen en wensen in 2020 maar uit mogen komen en géén blogblokkades meer!!

 3. Ik blijf het allemaal volgen en hoop op een gezamenlijke wandeling dit jaar! Lieve groet uit het Brabantse 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🐶🐕🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *