Aftellen……

P1010461 (1280x960)In het kader van op alles voorbereid zijn werd er weer “gedate” tussen Lennaert en Saku. Dit keer onder begeleiding van Moeder Kari, Papa Cartouche en Yvonne. Alles verliep vlotjes! De twee reuen waren de eerste 500 meter wat al te enthousiast wat resulteerde in flinke spierballen voor beide bazinnetjes!

Lennaert was door zijn eigen capriolen opeens erg moe! Ja, dat komt ervan!!! Uitsloven, vrouwtje voorslepen, wegspurten, terug spurten..……dan zijn die teefjes toch een stuk slimmer. Die tuttelen wat rond, snuffelen links en rechts en kloppen de hondenkoekjes uit je zak, die ze dan niet hoeven te delen, want de heren zijn bezig met heel belangrijk en hard renwerk!

Nu was het ook wel drukkend en benauwd weer, en Lennaert snakte naar een frisse duik in de Maas,  maar zijn we terug gelopen aangezien  in de verte toch wel erg veel paarden samen klonterde. De wandeling was niet zo lang als gebruikelijk maar de tongen hingen toch bijna tot op de grond.

Het 4 tal heeft zich nog goed vermaakt in de tuin. De teefjes gingen eens lekker overal hurken om een plasje achter te laten, en dan moest Lennaert er overheen piessen en dan weer Cartouche en dan weer Lennaert. Wie die plaswedstrijd gewonnen heeft is onduidelijk!

P1010459 (1280x960) P1010464 (1280x960)

Wat wel duidelijk was, is dat Lennaert en Saku elkaar steeds opzoeken. Saku was wel een beetje aan het flirten met Cartouche en die vindt zo’n jonge meid natuurlijk reuze interessant, en hij weet waar Abraham de mosterd haalt maar daar was Saku toch niet van gediend. Met een stevige snauw liet ze weten dat hij moest opzouten, en zocht daarna het gezelschap op van Lennaert. Die vervulde de perfecte rol van tedere minnaar en bereikte dus veel meer dan Cartouche! Maar voor het echte werk zal hij toch tot augustus moeten wachten want dan zou Saku volgens de planning loops worden. Maar op de een of andere manier heb ik toch het gevoel dat er ergens een foutje zit in die zorgvuldige planning…

P1010448

Na wat geknuffel gingen ze  tikkertje spelen en gingen Kari en Cartouche ook mee doen.  Cartouche knalde met een achterpoot tegen een stoel en had toch wel erge pijn! Nee onze reuen hadden niet zo veel geluk gisteren, maar nu liggen ze al de hele dag een beetje beurs maar gelukzalig in het gras te snuiven waar de twee madammekes hun sporen hebben achtergelaten!

https://www.youtube.com/watch?v=aEtfgfv5iN4

Facebooktwitterlinkedinmail

4 thoughts on “Aftellen……

  1. Je bijbehorende muziekje is niet beschikbaar in mijn land, zegt YouTube!?

    En ach… een foutje in de planning… levert dan misschien wel een snoepreisje op!? 😛

  2. Hey Jeanny,
    die reutjes hebben wel een voorkeur voor vrij donkere teefjes merk ik zo. Je kan ze zeker niet beschuldigen dat ze iets tegen ‘bruintjes’ hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *