Almost cut my hair!

Na 3 dagen buitenactiviteiten met Lennaert was ik het opeens meer dan zat! Mijn haar zat overal in de weg! Stond ik geconcentreerd naar uitleg te luisteren over hoe ik een dummy over een balk moet gooien, versluierde een windvlaag mijn zicht, en hoe moet je met een hond aan de lijn, een dummy in een hand, een brokje ter beloning, en dan weer de haren uit je gezicht vegen, een oefening goed volbrengen?! Gek werd ik ervan! En de andere twee keren was het niet beter en kwam er ook nog modder aan te pas en zat ik steeds met moddervingers te proberen nog enigszins zicht te houden. Over de foto’s zullen we het dan maar helemaal niet hebben want mijn gezicht is zelden tot nooit te zien, alleen een coupe ravage!

Toen wist ik het zeker! Weg met dat haar! en snel een afspraak met de kapper gemaakt want de schaar moest erin…

Gisterenavond flitste opeens een regel van een song door me heen, ergens uit de begin jaren 70tig, gebracht door de heren Crosby, Stills, Nash & Young!   Het is niet echt een hit geweest maar als je het hoort dan weet je het weer. De tekst is een beetje wazig en niet echt te peilen waar het over gaat…behalve “Almost cut my hair”

Ik weet niet wie de leadzager is (één van de vier!) maar het woordje “Almost” komt er uit als Roosters boeren dialect, maar wat blijft is een stevig lekker af en toe vals liedje, ideaal voor hard in de auto te draaien en vooral meezingen!

Enne……… But I didn’t, and I wonder why, I feel like letting my freak flag fly

http://www.youtube.com/watch?v=CCQKNGiTi38

 

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Almost cut my hair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *