Begonnen..

P1040910

We zijn weer begonnen met de training voor hond en voorjager in Posterholt. Vorig jaar met Lennaert, maar nu met Nova. De groep bestaat uit 25 honden, maar er zijn voldoende instructeurs en er is ruimte genoeg en lopen we elkaar niet voor de voeten. Vorig jaar hadden we een leuke groep en tot mijn verbazing doken weer een paar bekende gezichten op met hun volleerde honden, die zomaar weer de hele cursus gaan volgen om op een aangename manier bezig te zijn met hun honden. Ja…wat moeten ze anders doen op zondagochtend? Ik zou toch heel graag nog even in bedje willen blijven liggen want 9.00 uur aanwezig zijn, en netjes op een rij staan,…..is best vroeg.

Ook Rick met Mik en Jeanne zijn van de partij. Mik hebben we als kleine pup al eens ontmoet en is uitgegroeid tot een mooie dame. De drentjes doen het helemaal niet verkeerd en kunnen alle vooroordelen over drenten en jachtopleiding de kast in.

Nova geniet van de andere honden en nieuwsgierig volgt ze de uitleg van de instructeurs. Het downliggen vindt ze niet zo leuk, want er is altijd wel iets te zien ….maar dat komt vast goed, want met Lennaert is het ook goed gekomen. Als de cursus gevorderd is mag ik hem ook meenemen, en daar zal ik hem een groot plezier mee doen want als hij ziet dat ik de fluit pak, en hij de bench in moet.. kijken me twee ogen droevig en vol onbegrip aan. Ja, ik begrijp hem wel…het was ons dingetje, en nu moet hij het delen.

P1040924

Mik en Rick

P1040922

Nova laat zich lekker knuffelen

 

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Begonnen..

  1. Dat delen herken ik wel … Op dinsdag met Toby en op donderdag met Perro … Als Perro ziet dat ik mijn dummietas pak en hij moet de bench in … Niet leuk 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *