Bezorgd…..

Naar aanleiding van mijn korte berichtje van gisteren kreeg ik ‘s avond al bezorgde reacties…….Ja zeg!  “Sjannie van de Busting” heeft ook een serieuze kant!

Ik was wat kort van stof, maar verkeerde in Scherpenheuvel toch in een neutrale stemming, totdat………ik een poging deed op de terugweg de autoweg te bereiken en in een scene terecht kwam uit “De komst van Joachim Stiller”!! Overal opengebroken wegen en omleidingen naar een vaag niemandsland, en jawel hoor een lokale wielerkoers, en hoewel de TomTom zijn uiterste best deed heb ik sommige rotondes toch zeker 3 keer genomen en dan met een tijdsverschil van 15 minuten!!

Dat gecombineerd met “trek je suf Lennaert”  en een stevige hoofdpijn wegens het tegen de zon in turen ……dan komt ook mijn donkere kant naar boven, en mocht ik een hond zijn, en op dat moment   gekeurd worden, dan scoorde ik “MATIG”, en grommelen naar de baas….dus ongeschikt voor de fok!

Maar keuren is altijd een momentopnamen dus ook mijn gemoedstoestand.

DSC03189

Als goedmakertje vandaag een uitgebreide fotoreportage van de terugkomdag 30 maart bij het Faes roedel, maar dan in “up tempo” gepropt in mini movie van 7 minuten en 58 seconden!

Even de fiets op slot, de hond naar buiten, de kat ontwormd, dubbele knoop in de veter, haren in de foam, kop koffie erbij en boxen op “Heavy Happy Sound”!

Klik HIER

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

4 thoughts on “Bezorgd…..

  1. Ik had je toch beter op sleeptouw kunnen nemen, maar dan zat je ook “uit de richting”… Die Tomtom’s zijn wel handig maar ik gebruik enkel de functie “snelheidscontroles en flitscamera’s”. En bedenk maar “alle wegen leiden naar Rome”, en daar staan wegwijzers naar Roosteren…

    • Ik geef het niet graag toe aan een VABber, maar 30 minuten uit de richting komt toch wel hard aan, zelfs bij mij! Maar ik heb wel het Vlaamse land in bloei zien staan!

  2. Ach ja, zo hebben wij laatst in België óók een omleiding gehad van slechts 12 kilometer naar een plek waar we ongeveer twee kilometer van waren verwijderd.

  3. Heeee, waar heb ik dat ook al meegemaakt, wegomleidingen die je op een dwaalspoor brengen, vele kilometers omrijden vanwege een wielerkoers?
    Jawel, ook in Belgie natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *