Chris

This image has an empty alt attribute; its file name is P1040019-1024x768-1024x768.jpg

Een tijd geleden schreef ik op deze plek “Dit is eigenlijk een blog over vrolijke honden…” , maar ook droevige voorvallen moeten een plekje krijgen.

Hij is niet meer! Chris Wessels de man waar ik 37 jaar geleden verliefd op werd en dit jaar 35 jaar mee getrouwd zou zijn. Ons huwelijk kwam in een stroomversnelling maar ergens, vraag niet hoe? en waarom?, lukte het niet elkaar definitief los te laten. Tijdens zijn afscheidswoorden zei hij “Samen oud worden lukt niet meer”. Daar stel ik dan tegenover, we hebben wel ons woord gehouden” “tot de dood ons scheidt”. We hebben hem vandaag in besloten kring begraven.

Chris…het was een voorrecht je te ontmoeten, je lief te hebben en te laten gaan. Want liefhebben is niet alleen vasthouden. Waak over ons!!

Rouwbrief

Facebooktwitterlinkedinmail

17 thoughts on “Chris

 1. Sterkte! Mooi geschreven nu moeten jullie door zal niet meevallen! Hoop dat jullie steun bij elkaar vinden!

 2. We wensen jullie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst met dit verlies. Dikke knuffel uit Drenthe Sjoukje en Erik

 3. Klopt, veel sterkte.
  Weer iemand die veel te vroeg is moeten gaan.
  Gelukkig blijven de mooie herinneringen.

 4. 35 jaar heb ik Chris gekend, samen plezier gemaakt, gezellig samen wijntjes gedronken en samen naar het Oktoberfest!!
  Bij het nummer ” du kannst nicht immer siebzehn sein” zal ik steeds aan hem denken, omdat Chris nog steeds dacht dat ik 17 was, ahummmmm… Daarover hadden we veel pret!!!
  We zullen nog regelmatig een wijntje op jou drinken en vanzelfsprekend Jeanny en Christian steunen in deze moeilijke tijd.
  Mijn schone broer en Oktoberfest maatje, het ga je goed, rust zacht!!!
  Liefs von schwiegerschwesterchen Conny.

 5. Jeanny– Christian Sterkte !!!! maar neem van mij aan echt dood zal Chris pas zijn wanneer jullie niet meer aan hem denken , en ook ik vermoed dat hij in jullie gedachten en harten het eeuwige leven zal krijgen , en ook nu, nu kunnen de ook zo veel mooie en troostende woorden de pijn amper verzachten , maar ooit zal ook de zon weer aan de horizon verschijnen, en een inwendige glimlach zal de pijn echt verzachten
  KOP OP meisje

  • Nu nog rauw en hard en onwezenlijk…Dat zal slijten, maar vergeten zullen jullie nooit. Sterkte Jeanny en Christian bij het wennen aan het “normale leven”, dat altijd anders zal zijn. Dikke knuffel, Sybie.

 6. Jeanny en Christian, heel veel sterkte met dit verlies. Onze gedachten zijn bij jullie. Lieve groet, Martine & Robert

 7. Lieve Jaeanne, Wat een aangrijpende tekst, precies zoals het is.
  Ik wens jullie heel veel sterkte en steun aan elkaar in deze hele moeilijke tijd.

 8. Heel veel sterkte met dit grote verlies voor jou en je zoon. Ik weet zeker dat hij zal waken over jullie en de hondjes.

  “Wanneer je verdrietig bent blik dan terug in je hart,
  en je zult zien dat je weent om wat je vreugde schonk.”

 9. Geen woorden, heel veel gedachten. Zoveel momenten komen er in mij op, wat hebben we in al die jaren genoten. Roosteren, Soest, Luxemburg, Chris, wat ga ik je missen, je was en blijft ook mijn lieve schoonbroer. Jeanny en Christian heel veel sterkte met dit verlies en gemis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *