Convocatie!

Cartouche Cartouche heeft een convocatie gekregen voor de fokdag van de Nederlandse Vereniging van Drentsche patrijshonden, die 18 oktober 2014 wordt gehouden in de markthal te Barneveld.( http://www.drentschepatrijshond.org/varia/nieuws/135-nieuws-evenementen/475-convocatie-2de-fokdag-2014 ) Samen met Isa (van Brigitte en Henk Witjes) moet hij laten zien wat ze samen voor “foksel” hebben voortgebracht. In maart hebben we het genoegen gehad om dit nest tijdens een terugkomdag in Zevenaar al eens goed te bekijken. Het is een erg mooi nest met 4 stoere reuen en 4 elegante teefjes. Nu zou  ik er ook aan kunnen toevoegen dat het een “stelletje ongeregeld” is, maar volgens mij is dit een drenten-eigenschap! Het nest heeft nogal zijn vleugels uitgeslagen want één reu zit in Duitsland en één teefje in Zwitserland maar er zit er ook eentje dichtbij, nl. Juno in Sittard! Via de Social media komen deze pups nogal eens in het nieuws, en zijn het allemaal boefjes, maar wel met een lief karakter! Benieuwd of we de 18e oktober compleet zijn en in hoeverre Isa en Cartouche al hun goede eigenschappen hebben door geërfd!

Zal ik de vlaai meebrengen?

IMG_1838 (800x533)

Een heel klein beetje chaos!

IMG_1883 (800x650)

Brigitte met Isa en Chris met Cartouche!

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Convocatie!

  1. wij zijn present, en Juno dus ook…TUUUURLIJK!!!! En dat het een zootje ongeregeld is, kun je op die groepsfoto van de reunie wel zien….
    Ben ook heel benieuwd of iedereen komt, hoop het zo! En ben ook heel benieuwd naar wat de kennersogen van onze lievelingen gaan vinden….waar ik ook benieuwd naar ben, of Juno zich überhaupt door een stel vreemden laat betasten en bekijken, en of hij daar niet de hele boel op stelten gaat zetten….het lijkt me namelijk niet een setting waar hij zich op zijn gemak gaat voelen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus we wachten rustig af(en we hebben nog een maand of 2 hihi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *