Drentenfamiliedag

Naamloos

De Drentenfamiliedag op pinksterzondag 15 mei 2016

Om fondsen te werven om onze volgende bloedcollecte te financieren houden we op 15 mei een Drentenfamiliedag. Het evenement wordt gehouden te Oud Turnhout op de terreinen van de Hondenschool “samen sterk” Kinschotsebaan 1 2360 Oud Turnhout(België).

De hondenschool ligt vlakbij de uitrit 25 van de E34 snelweg Antwerpen- Eindhoven op enkele kilometer van de Nederlandse grens. Bij de leden van de Belgische Drenten vereniging is de hondenschool bekend van de clubmatch van drie jaar geleden.

Wij zorgen voor een heel aangename dag met een programma voor elk wat wils, voor baasjes en hun Drentjes (N.B. andere rassen zijn ook welkom). Aan het programma wordt momenteel hard gewerkt maar we voorzien in elk geval al een streekwandeling langs bossen, velden, vooral zandwegen én als klap op de vuurpijl een heuse beek. Als dat geen gevarieerde wandeling is !

wandelenP1030509 (1024x768)

 

Ook is er de mogelijk deel te nemen aan  een workshop “schilder je Drent”, en in rap tempo maak je een schitterend schilderij. Ook zal er een demonstratie jachtvaardigheden zijn en kun je ook je eigen drent inzetten op de verschillende niveaus van opleiding. Verder vind je een stand met informatie  over ons project en een stand met leuke spullen voor jezelf en je hond.IMG_3478 (800x533)

Aan de innerlijke mens is ook gedacht met een uitstekend verzorgde BBQ. Drentenbaasjes die al daar waren ter gelegenheid van de clubmatch of Faesroedel reünie weten dat een BBQ daar ter plaatse een fijne en lekkere belevenis is. Verder kun je de hele dag genieten van Belgische wafels en biertjes! Ook een tombola met verrassende prijzen zal niet ontbreken!

IMG_4280 (800x533)

Graag zullen we alle die zich op zondag 15 mei kunnen vrij maken en met plezier ons “Fokken zonder Gokken” willen steunen verwelkomen. Moesten we er inspraak bij kunnen krijgen op het weer, dan zorgen we voor de stralendste zonneschijn van het jaar, maar waar we wel vat op hebben is de sfeer van het gebeuren, en die gaat TOP zijn.

Vragen? Stel ze aan onze woordvoerder Jan Faes, faesjan01@gmail.com

“Zorg dat je er bij bent”

Het “Fokken zonder Gokken” team, Jeanny, Marian, Willeke, Frans, Chris en Jan

Inschrijven doe je door onderstaand gegevens in te vullen en aan ons te sturen jeanny.bustin@gmail.com

(  )  ik/wij nemen graag deel met :  ……….        personen en ons Drentje :….

(  ) Ik wil graag genieten van  een  heerlijke verzorgde BBQ  …….  x  15 euro (volwassene)    en ………x 7 euro (kinderen), en maak  geld over naar bankrekening Be67 1030 4269 1687 t.n.v. “Fokken zonder Gokken” onder vermelding van Familiedag + naam + aantal personen!

(  ) Ik neem wel deel aan de familiedag maar neem niet deel aan de BBQ

* aankruisen wat past!

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *