Duko’s dagen!

Vandaag een bericht uit Helmond….de foto’s van Duko met Lize en Thijm hebben toch steeds een heel hoog smeltgehalte….
Miranda schrijft :
Het gaat hier hardstikke goed. Duko is een schat van een hond en echt superlief. Soms ook wel wat ondeugend. Zijn tandjes vinden het heerlijk om in zn enthousiasme in onze kleren te gaan hangen. Gelukkig vinden we onze weg hier steeds beter in door onder aan de trap een speeltje te hebben liggen en wanneer we hem uit de bench halen meteen een flos in de mond te duwen.
Ook met eten hebben we even moeten zoeken want meneer schrokt zo snel zn eten weg dat ik nog geen tijd had om de bijkeuken uit te lopen of het was al op. Hij heeft nu een antischrok bak waar hij zo ongeveer met zn tong de brokjes uit moet vissen. Minder leuk voor hem maar wel een stuk gezonder. 
We vinden al aardig ons ritme. Het lijkt inderdaad wel echt of er weer een baby in huis is. We kunnen pas weg wanneer meneer goed moe is en als hij net heeft geslapen en we willen boodschappen gaan doen is dat eigenlijk niet zo handig. Hij kan nu zo’n 2 uur rustig alleen in de bench blijven daarna wordt hij wat onrustig. We werken nu veel vanuit huis, dat kan gelukkig. De nachten zijn sinds een dag of 3 rustig. Hij slaapt van 23.00 tot half zeven of in weekend half acht rustig. Dus dat is heel mooi. Hij is zindelijk, doet het niet in huis. Alleen wanneer de deur is dichtgewaaid. Een plasje nog wel eens in de tuin, maar poepen bijna altijd op de uitlaatstrook. We zijn heel tevreden. 
Duko blijft wel nog heel veel dingen spannend vinden dus we doen van alles met m. Dat vind hij spannend maar ook prima. Om die reden ga ik ook vanaf morgen toch op een andere plek de puppycursus alvast doen. En hij is enorm leergierig hij kan al heel veel dingen. Wij zijn trots op hem!
Hij heeft woensdag de 12 weken enting gehad en hij woog toen 10.7 kilo. Dus zal nu wel 11 zijn. Hij ziet er goed uit. Niet te dik, niet te dun, mooi in verhouding gaf de dierenarts aan. 
Wij zijn dus erg tevreden en blij met hem! En volgens ons voelt Duko zich hier ook op z’n plaats.
Lieve groetjes van Stein, Miranda, Thijm, Lize en Duko
Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Duko’s dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *