Een ander gezicht….

Mijn site/blog ziet er nu wat anders uit. Na het vrolijke oranje heb ik gekozen voor wat rustige, koele kleuren. Niet dat ik onderkoeld ben geraakt maar de vele foto’s geven kleur genoeg en dat werkt toch beter met een wat neutralere achtergrond. ….of het moet zijn dat er nu een volksopstand uitbreekt en jullie “de oranjes” terug willen, maar dat hoor ik dan wel!

het was vandaag een lenteachtig aandoende dag en het tuttekavogeltje zette dat gevoel kracht bij. Als het winterkoninkje roept dan hoor je “tut-te-ka tut-te-ka tut-te-ka tut-te-ka” en vandaar dat wij hier thuis dat vroeger “Het tuttekavogeltje” noemde. Wie Tutteka is…..dat is een ander verhaal!

Door het kraakheldere weer en een opmerking van een dorpsgenoot op Facebook……”wat wonen wij hier toch mooi” moet ik dit volmondig beamen!  Als mensen mij vragen “woon jij in Roosteren? is dat niet erg afgelegen?” dan antwoord ik steevast “Heeellll afgelegen”. “Zo’n klein dorp, met helemaal geen voorzieningen” “nee, nauwelijks voorzieningen”. Meestal zeggen ze dan “dat zou ik niet kunnen” en wijselijk ga ik mensen ook niet overtuigen om hier anders over te denken! 🙂

7580161

Fotograaf: Hans Noblesse

 

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Een ander gezicht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *