Een beetje ingewikkeld..

P1020117 (800x687)

 

Vorige week mocht ik me verheugen in de aandacht van een aantal mensen en kreeg ik wat cadeautjes. Nu had ik eigenlijk aangegeven dat ik die dag zonder aandacht wilde doorbrengen en cadeautjes. Trouwens wat geef je aan iemand die alles al heeft?! of dat gene wat ik echt wil!…….is niet iets wat je zomaar cadeau krijgt.

Gelukkig zijn mensen soms onverstoorbaar en koppig en was de buit toch weer aanzienlijk en is het dan toch net iets wat je juist op dat moment nodig hebt. Ja ik spreek in raadsels, ik weet het, maar jullie moeten het toch hiermee doen!

Er werden ook 2 pakketten bezorgd, één kleinere en één grotere doos, en echt! met mijn naam erop!

Dat was pas spannend want niemand had een signaal afgegeven! Het eerste pakket kwam uit Numansdorp, allemaal chocolaatjes met mijn oogappeltje Lennaert erop! Het tweede, grote pakket bevatte allemaal kleinere pakketten, maar daar stond niet mijn naam op. Eentje met een adres in Parijs, eentje in Brussel enz….

Dit was duidelijk niet voor mij bestemd en we ondernamen wat pogingen om dit te melden. Na het weekend nog geen enkele reactie en dus begon Chris met een belronde. Ergens in Frankrijk en België zaten mensen te wachten op toch maar het ultieme teken van liefde dat maar niet kwam….

Eindelijk vond Chris gehoor en was het moeilijk uitleggen dat ik een cadeau had gekregen uit Numansdorp maar ook een cadeau wat niet voor mij was met weer allemaal cadeaus voor anderen….

Herhaaldelijk kreeg hij te horen “dat kan absoluut niet!” of “dat is juist een concurrent van ons”! Uiteindelijk hadden we besloten, “we stoppen ermee”, we maken de cadeautjes open…….maar dan dacht ik weer aan dat eenzame meisje in Parijs, die twijfelde over haar liefde, en aan die jongen in Brussel die met een knallende ruzie was weggelopen en de bevestiging van dat alles weer goed komt, en dat er altijd hoop is…. die lag bij ons in huis.

Eindelijk! Iemand was bereid een koerier te sturen! Een beetje twijfelachtig nam hij de doos weer terug maar zag al snel dat datgene wat wij zo ingewikkeld hadden proberen uit te leggen echt wel klopte. Als dank kreeg ik weer een doos chocolaatjes met de woorden SORRY SORRY.

Bedankt vrienden voor het stripboekje, de bloemen, de oorbellen, de bonbons, de fluit, de E-cards, de FB groeten en kaarten!
https://www.youtube.com/watch?v=OagFIQMs1tw

 

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Een beetje ingewikkeld..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *