Feel fine!

Via een FB groep hou ik op het moment de pupkopers en mensen met een positieve insteek tov mijn honden op de hoogte van de dagelijkse beslommeringen van de pups, Nova, Lennaert en Cartouche. En deze site lijdt hier een beetje onder. Dus snel wat inhalen en dan laten we vooral de veelzeggende foto’s het werk doen.

Santo, Duko, Saar, Cleo, Jasper en Tijl zijn inmiddels gechipt en is er DNA afgenomen. Eigenlijk zijn het gewoon kleine kinderen, eerst een baby-fase, daarna de peuter-fase en ze zitten tegen de kleuter-fase aan. Het is een bende bandieten, Kleine Strolchen, Hobbitsen, Cremlins, Minions en Limburgse batjes die hun wereld willen vergroten. Er volgen nog drie intensieve weken en heb ik inmiddels in de tuin ook een stuk gras afgezet…..want gras…dat vinden ze het einde. Onder de overkapping hebben ze flink de ruimte en ook het vele bezoek kan zich daar goed ophouden maar lekker snoezen in het gras wil ik hen niet onthouden. Ook het puppenhuis gekregen van oom Lando komt dan goed van pas. Elke dag is er wel een knuffel en snuifmoment en het gaat nog even door. Ik heb al zeven rollen beschuit en vier pakken roze en blauwe muisjes er doorheen gedraaid!

Benchgewenning

De broertjes Bowie en Boris kwamen op kraamvisite bij Nova..de baasjes mochten ook mee!

Vetertjes zijn nu ook interessant, schoen van Sieka!

Chippen en DNA afnemen, De Raad van Beheer ging snel en geordend te werk!

Voor het chippen kregen ze weer een bandje om en nu kan de pupkoper ze nog beter volgen op de foto’s!

Sandra is pas vier keer komen knuffelen 😉

Bowie en Boris, geduldig wachten!

Liefde is….een drentsche patrijshond pup!

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Feel fine!

  1. Dacht dat ik al 5 keer was geweest. Hihi

    Leuk allemaal. Geniet met je mee. Heerlijk hoe die kleintjes al luisteren bij het roepen puppy’s. En dan kwam weer alles achter ons aan in het gras. Geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *