Feestje Eva en Steven!

 

 

P1010928

Champagne!!!

 

 

Eva en Steven zijn vandaag 9 jaar getrouwd, en dat hebben we al een klein beetje gevierd met een fles champagne en een cadeautje. Vanavond gaan we naar een door Jan en Simonne aanbevolen restaurant en aangezien we de weg niet weten…………gaan ze gezellig mee!

 

P1010932

Mijn buit!

Gisteren ben ik met Eva, Steven en Jan gaan shoppen en dan voornamelijk allemaal hondenhebbedingetjes en jachttraining attributen. De buit was aanzienlijk en voor elk wat wils!

Ik heb zelfs een SpongeBob speeltje voor de honden gevonden maar dat vind ik zonde om hem te laten verscheuren door hen, want ik heb een zwak voor SpongeBob. De meeste ouders haten hem omdat ze denken dat de kinderen daar wild van worden. Maar SpongeBob is meer dan een opgedraaide schreeuw spons. Hij is altijd blij en optimistisch ook al doet iedereen  nog zo gemeen tegen hem. Hij blijft geloven in de goedheid van Patrick, Octo en meneer Krab en een betere vriend bestaat er niet! Als je door het geschreeuw en absurditeit heen kijkt dan ontrolt zich daar een mooie levensfilosofie……..en dat vind ik leuk!!

P1010919

Altijd blij!

 

 

 

 

 

 

Over het weer valt echt niet te klagen! De temperatuur is dusdanig dat er nog het een en ander ondernomen kan worden. De streek zit vol met fossielen, en ja hoor, “de grootste fossiel dat ben ik zelf”. Volgens een kenner hoef ik niet ver te zoeken en alleen maar in de spiegel te kijken….pfff…..gewoon jaloers op mijn jeugdig elan.

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *