Fun&Fun

Nu de ergste hitte verdwenen is worden we nog altijd verwend met schitterend weer. Heerlijk weer om te wandelen en bezig te zijn met de honden. Samen met Hilde, bazin van Lando trokken we naar het officieel honden-losloop-gebied in Leende. Je zou verwachten dat meer mensen aan de wandel waren maar dat viel reuze mee. Lara mocht deze keer Hilde vergezellen en mijn oog was dit keer op Lennaert gevallen want ik moet zorgen voor een beetje wandelbalans! Lennaert kon het wel waarderen, een stoere bruine meid voor hem alleen. Tevreden hebben we geconstateerd dat we naar deze locatie toe kunnen met een grotere groep drentenliefhebbers en/of nestgenoten. Er is een mooie loslooproute uitgezet met duidelijke bewegwijzering! Het voorwerk is al verricht, nu nog de uitvoering!

Jacquin, nu zeven maanden, mocht al meedoen met de grote honden tijdens de Landgoedfair. Al snel drupte de foto’s en informatie binnen, dat ze zich goed staande heeft gehouden tijdens de verschillende demonstraties en het mooie Hollandse Drentsche Patrijshonden ras netjes heeft vertegenwoordigd!

Marduc uit Tilburg wilde papa Lennaert nog eens ontmoeten en was een afspraak snel gemaakt. Hoewel hij al flink gegroeid is en er al lichtelijk wat hormoontjes opspelen kan hij het nog altijd goed vinden met zijn vader en opa. Tante Nova die rook zo lekker naar …?  Tja…waar rook ze eigenlijk naar?

 

Vader en zoon

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Fun&Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *