Gala..

 

Christian en zijn Britt moesten eraan geloven. Het gala stond voor de deur. Redelijk relax werd er naar toe geleefd, alleen was er op het allerlaatste moment nog “kapper” stress maar alles is goed gekomen.

Ik was er niet van op de hoogte dat het echt wel een dingetje is en groots moet worden aangepakt.  Het kopen van een pak verliep vlotjes. Eigenlijk moest het dus een smoking zijn, maar Christian koos zelf voor een pak met de mededeling dat hij dat dan ook kon dragen tijdens een toekomstig sollicitatie gesprek. Ook Britt koos niet voor een lange avondjapon en daar hou ik wel van…twee nog heel jonge mensen, niet alles volgens het boekje, gewoon jezelf blijven!

De jeugd werd verwacht in Kasteel Hoensbroek, niet echt naast de deur en wat was het druk. Wegen waren afgezet, en er stonden dranghekken. Alleen al het bereiken van de locatie nam twee uur in beslag. Maar wat was het een feest voor de jeugd. Zo veel mooie jonge breed glimlachende  gezichten, de ogen zoekend naar die ene jongen of dat ene meisje waar ze al zo lang heimelijk verliefd op waren.

Christian en Britt hoefden niet te zoeken, ze hadden elkaar. In het begin wat verlegen want ook zij hadden dit niet verwacht. Ze maakte een mooie entree in de Austin Healey van broer Sjra, de peetoom van Christian.

Door de drukte kon ik zelf niet zien hoe mijn zoon deze etappe naar volwassenheid door de erehaag mocht maken…maar gelukkig…de foto’s..

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Gala..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *