Groeien…

Vandaag zijn de pups een week oud en verdubbeld in gewicht…de varkentjes!

Moedermelk en slapen, meer hebben ze op het moment niet nodig!  Inmiddels zijn ook de namen doorgegeven aan de Raad van Beheer, nu is er geen weg terug en gaan ze voortaan door het leven als :

  • Cleo Novaran v.d. Grensmaas, Teefje
  • Saar Novaran v.d. Grensmaas, Teefje
  • Santo Novaran v.d. Grensmaas, Reutje
  • Duko Novoran v.d. Grensmaas, Reutje
  • Tijl Novaran v.d. Grensmaas, Reutje
  • Jasper Novaran v.d. Grensmaas, Reutje

Cartouche en Lennaert horen natuurlijk de geluidjes en merken de gedragsverandering bij Nova. Toch reageren ze heel relax en dringen ook niet aan. Een woord van mij of één blik van Nova is voldoende om ze voorlopig op afstand te houden.

Lennaert heeft stiekem toch al even in de kist gegluurd en in een onbewaakt moment heeft hij een tas die was afgeleverd met cadeautjes voor de pups gevonden en de knuffels naar zijn bench gesleept. Hij had zelf de navelstrengetjes van “zijn nestje” al doorgebeten…dat wil zeggen hij had alle prijskaartjes vakkundig verwijderd.Ruilen kan dus niet meer! 😉

Facebooktwitterlinkedinmail

4 thoughts on “Groeien…

  1. Geweldig allemaal heel fijn dat je een mooi en “makkelijk” nest hebt. Geniet er met volle teugen van want voor je het weet zal de eerste zijn koffertje inpakken het nest verlaten om ergens anders een geweldige drent te worden voor zijn/haar nieuwe baasje

  2. Wat mooi dat het zo goed gaat.
    En wat een fraaie streek van Lennart. Ik kan het niet helpen, ik moet er hartelijk om lachen. Je vertelt het trouwens ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *