Hallo..wie?

P1010471 (2) (800x600)

Het belooft een mooi herfstig weekend  te worden met een aangename temperatuur en vele mooie kleuren en beelden.
Dit is ook de tijd van het jaar dat vele drentjes met hun voorjager worden uitgenodigd om te laten zien dat al die uren training en geduld niet voor niets is geweest.

Een ervaren voorjager liet me weten dat het aangename temperatuurtje eigenlijk helemaal niet zo aangenaam is! Scheurend en trekkend door de ruigste bosschages kost het een “schrammetje” bloed en vooral zweet….zweet, maar geen tranen. Reservekleding en een douche in de buurt zou handig  zijn, maar och! dit is ook weer een van de charmes van het buitenleven, en het is allemaal op vrijwillige basis!

Zover zijn Lennaert en ik nog niet. Morgen is, zoals het er nu uitziet, de laatste training in Beerse op het terrein van de jachtgebruikshondenvereniging Antwerpen. Als het zonnetje schijnt zoals het nu schijnt zal het zeker de moeite waard zijn om daar een dag in de buitenlucht bezig te zijn. Lennaert  herkende direct de tas en de spulletjes en was een en al aandacht en onrust. Cartouche gaat een dagje logeren in een bosrijke omgeving en ook die zal gezien de wandelmogelijkheden het erg naar zijn zin hebben!

P1010511 (2) (800x600)

Halloween slaat tegenwoordig ook in Nederland om zich heen. Zelfs de radio- en Tv programmering is aangepast. Dan kan ik met mijn “trendgevoelige” blog niet achterblijven en  presenteer ik hierbij mijn spooky creepy top 5! 😉

5: Ghost Buster

4: Thriller   😉

3: Too much blood

2: Highway to hell!

1: The wild Rose

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *