Heerlijk spul..

Het is een beetje druk, én bezoek voor Nova en haar kroost, én het slagingsfeest van Christian.

Hoewel alles via planning verloopt zijn er ook spontane bezoeken en gewoon tussendoortjes. Het spul is te leuk om er alleen van te genieten en de reacties zijn allemaal hartverwarmend. Eergisteren zijn ze van de (gooi) woonkamer verhuisd naar het atelier. Hier kunnen ze nu verder hun kunsten ontwikkelen. Ik hoef maar een deur te openen en ze hebben vrije uitloop naar buiten onder de overkapping.

Gisterenavond en niet te vergeten vannacht was het extra druk…en zoals dat gaat met feestende jongeren die een belangrijke fase hebben afgesloten in hun leven, de nodige herrie en “bonke bonke” muziek. Het was een heerlijk Midsummer Night feest en de puppy’s sliepen door alles heen. Langzaam maar weer alles opruimen en opstarten want straks gaan we weer gewoon door en komt er vandaag en morgen een delegatie uit België naar de pups kijken.

De karaktertjes van de pups zijn zich ook aan het ontwikkelen. Uren kun je naar ze kijken…hoe ze slapen, wakker worden, de wereld ontdekken, lopen, onhandig poepen, blij zijn als ze je stem horen en reageren op alles wat nieuw is!

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Heerlijk spul..

  1. Leuke column, leuk feest en v.w.b. de pups kan ik geen superlatieven bedenken die omschrijven hoe leuk, mooi en grappig ze álle zes zijn…. 🙂 .

  2. Ze zijn GEWELDIG, heerlijke pups en prachtige, lieve, knuffelige volwassen honden heb je!!! Bedankt voor je gastvrijheid, wij hebben genoten 💋💋💋

  3. Prachtig dat ik dit mag mee maken. Ik zie ze iedere week en het groeid, veranderd, meer pup, meer hond, meer Drent. Geweldig. Ik ben een bevoorrecht mens. En Jeanny wat heb jij hier lang op gewacht. Gr Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *