Het jeugdige vuur…

P1030331 (800x600)

Het vuur smeult nog na! De jeugd heeft zijn spullen alweer verzameld, opgeruimd…. en weg zijn ze………voor hoelang?

Oktober vorig jaar is ook al een groep pubers hier neergestreken maar ze wilde niet nog een heel jaar wachten en aangezien de meivakantie nu al begonnen is moest daar van geprofiteerd worden.

Paps en Mams hadden weinig bemoeienissen en alles verliep goed. De vuurplaats van vorig jaar werd snel en efficiënt in ere hersteld en werd het vuur de hele avond en nacht brandende gehouden. Het eten werd bereid op de BBQ en de drankjes gemixt in de schuur. Hier was tevens de muziek opgesteld en kon gedanst worden. Met één elektrische gitaar en wat draadjes naar een versterker en IPhone werd er een heavy metal concert gegeven en zijn paps en mams toch even gaan kijken en luisteren en dat klonk verdomd goed!

P1030317 (800x600)

Klik hier  Sjors en zijn gitaar! 

De honden genoten van de wirwar van groepjes,  de gevallen borrelnootje en de verkruimelde chips! Vooral Nova vond alles spannend en was regelmatig zoek en kon zich maar moeilijk losmaken van het vuur. Ook vandaag blijft ze er omheen scharrelen en straks als de resten zijn afgekoeld zal ze verschijnen met zwarte snoet en poten want honden vinden verkoold hout maar wat lekker omdat dan bepaalde mineralen vrijkomen.

Ik weet niet hoe de andere ouders hierover denken, maar als er in hun ogen iets fout is gegaan dan hoor ik het wel. Volgende week komt er nog een BBQ voor diegenen die verhinderd waren……dat hoorde ik ook pas net in de wandelgangen.

Ach ik vertrouw mijn zoon die zorgt dat alles ordelijk verloopt en nu pas 13.30 uur naar bed gaat nadat alles netjes is opgeruimd en iedereen weer veilig thuis is.

P1030324 (800x600)

 

P1030327 (800x600)

P1030330 (800x600)

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *