Het smalste stukje….

smal 3Zaterdag wordt een unieke dag! Voor de allereerste keer zal een roedel van 13 Drentsche Patrijshonden  een wandeling maken binnen het smalste stukje Nederland! In de buurt van Roosteren kun je ons tussen 13.00 uur en 16.00 uur ergens tegenkomen.

In het roedel wandelen sowieso 3 generaties mee, en zal ook Saku, de moeder van de volgende generatie, en haar moeder Kari aansluiten. Ook dit is natuurlijk uniek. Daarna is er tijd ingeruimd  voor een fotosessie want als verschillende generaties bij elkaar zijn, is het altijd leuk om combinaties te maken en te fotograferen. Zo zal Gorky er ook bij zijn en met inachtneming van de nodige ruimtes, kunnen er dan misschien in één shot 3 dekreuen genoemd binnen mijn blog/site, op de foto! Maar ook Lennaert samen met Lucy, Lana, Lobke en Lando zal een mooi plaatje zijn!

En wat dacht je van Belle, Hera, Cartouche, Kari, Saku en Lennaert? De mogelijkheden zijn onbegrensd, en dat zal ook het thema zijn van onze tocht. We begeven ons tussen Duitsland en België, en er zullen Belgen, Nederlanders, Belgische Fransen, Limburgers en “Drenten” meewandelen.

Jos Hessels kan als burgervader tevreden zijn over zoveel  “smalste stukje”-promotie binnen zijn mooie groene gemeente Echt-Susteren die er op dit moment het allermooist bij ligt!

In eerste instantie was het de bedoeling om van Maaseik naar Isenbrook te lopen. In vogelvlucht is dit zeker niet ver, maar met de honden lopen we liever door de vrije natuur en niet langs de provinciale weg. Door de vrije natuur wordt de wandeling toch al aanzienlijk langer, en dan moeten we nog eens terug!! Dat willen we de deelnemers die al ettelijke honderden kilometers afgelegd hebben met de auto, niet aandoen. Er moet ook tijd overblijven voor een goed gesprek, een heerlijke maaltijd en een meer dan goed glas wijn! Onze tuin…..daar denk ik even niet aan…! Het zal een “gestuuf” en “gerausch” zijn maar  dat hebben we hier wel voor over, en als het bevalt………..dan wil ik die oversteek van België naar Nederland toch nog eens een keer maken!

smal

http://www.hetsmalstestukjenederland.nl/

http://echt-susteren.nieuws.nl/nieuws/20130630/Het-smalste-stukje-Nederland

 

 

 

 

 

10277745_817798028249991_2866685500681469828_n

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Het smalste stukje….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *