Hoeveel???

P1020538 (1024x768)

Het goeie nieuws kwam gisterenavond om 23.45 uur via het blog Bas&Belle uit Vosselaar. Hera de moeder van Lennaert, zwanger van een andere vent,  blijkt 8 puppy’s mee te dragen. Ze is gewogen, bekeken en betast en de dierenarts is heel tevreden over haar. Fit, glanzende vacht, heldere ogen en een mooie dracht!

In huize Faes neemt de spanning toe, maar ook weer niet omdat alles geregeld is en alles netjes klaarstaat. Ze hebben nog ongeveer 12 dagen om nog wat puntjes op de i te zetten, en dan gaat de knip op de deur. 14 dagen lang komt er behalve de dierenarts en de eigenaar van de dekreu niemand binnen.  Ze gaan leven als kluizenaars en alle zorg en aandacht gaat uit naar moeder en haar kroost.

De röntgenfoto van Hera’s buik laat een wirwar van schedeltjes en werveltjes zien. Je weet niet waar je moet kijken en hoe te tellen, maar onder begeleiding van de dierenarts zie je het opeens, en dan niet “kop noch staart”, maar “kop en staart”!

Dit wordt het 4e nestje in 7 jaar tijd geboren in huize Faes, maar ook voor hun blijft het nog altijd een uniek moment, waar ze met zorg naar toe gewerkt hebben en verheugen ze zich op alles wat er mee samenhangt…….. ben benieuwd hoe het slapen op een veldbedje bevalt! 🙂

Wat mooi en leerzaam om mee te maken, ……want ik was uitgenodigd om erbij te zijn en te delen in de verwondering. De weersvoorspellingen dreigde roet in het eten te gooien, maar de storm bleef gisterenavond uit en trekt op dit moment over Limburg. 8 kerstcadeautjes liggen als alles goed gaat straks onder de kerstboom in Vosselaar.

Jan

Een uitermate tevreden fokker!!

 

P1020536 (1024x768)

Hoeveel????………………..Zoveel!!!!

Pas op!! Klik niet op de foto’s!

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Hoeveel???

  1. Kon je echt geen foto vinden met een stommere uitdrukking op mijn face ? Gewoon een expressie tijdens een gesprek, een moment opname want normaal mag ik best gezien worden.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *