Keuzestress deel 2!!!

Eén paar jaar geleden is er ergens een plan ontstaan om met Ton, Manuela en dochter Katelijn op vakantie te gaan naar Malaga, maar het kwam er nooit van omdat de mannen niet gelijktijdig vakantie hadden, de kinderen moesten voetballen, duiken, op kamp, communie doen, pup aangeschaft, arm gebroken, enz.
Dit jaar moest het gebeuren. Jupiter passeerde Venus aan de linker kant en we wilden toch niet wachten op de komeet van Halley, want dan zou het pas 2061 worden!
Zo gezegd, zo gedaan! Maar er moest wel rekening gehouden worden met een lange wensenlijst en viel Malaga af!

Lekker temperatuurtje, honden moeten mee, WiFi, zwembad, cognachuizen, fossielen zoeken, wandelen, privacy, badkamer, watertje voor de honden in de buurt, betaalbaar, schoon en fris, pretpark, lekker eten, goede wijn, rust!!, winkels, massage….

Perfect!

Perfect!

En zo ging dat nog even door. Aan mij de mooie taak om een voorstel te doen! Nu zijn we vorig jaar in Poitou-Charentes geweest en wisten we uit ervaring dat een aantal van onze wensen makkelijk in te vullen waren, maar helaas kwam een kink in de kabel en moesten er nieuwe keuzes gemaakt worden, en ja hoor KEUZESTRESS!. Fanatiek zocht ik naar alle mogelijkheden, maar “met honden, en WiFi, en zwembad”, dan wordt de keuze tot nihil gereduceerd…

Zelf heb ik maar 2 wensen: tuin en huis Drentenproof en voor mijn slapeloze nachten een omgeving en terras waar ik zomaar in een “niets verhullend negligé” naar de opkomende zon met een kop koffie kan kijken!

Ieder boerendorp in het departement Charente heb ik digitaal bezocht en stuurde mailtjes in mijn beste Frans en Engels over  “Les Chiens” en “The dogs”, maar ik had niet veel succes, maar in plaats van mededogen van mijn reisgenoten werd de wensenlijst zelfs opgeschroefd…. privacy, draadloos, reiki behandeling,  vers stokbrood, twee badkamers, echt wel betaalbaar…

Maar toen passeerde Jupiter Venus aan de rechter kant en besloot ik uit te wijken naar een ander Departement, nl. Deux Sèvres en bingo…. Iedereen blij en we kunnen niet wachten. Maar toen melde zich Eva, Lana en Steven en weer moesten er plannen gesmeed worden voor nog een hondse vakantie dit jaar, en weer een riedel met wensen, overload aan informatie en “keuzestress” maar niet heus!

Life is beautiful!

https://www.youtube.com/watch?v=4Aq6LWydMw0

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Keuzestress deel 2!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *