Kiek noe hie!!!

Vandaag eens orde gebracht in mijn hersenen…..dat wil zeggen op de harde schijf van mijn PCtje!

Pas een jaartje oud en al helemaal vervuild met foto’s, downloads,  muziek, filmpjes, bitstrips, digideals, handig jatwerk, ontwerpen, snelle schetsen, drentelarijen, soundbite ‘s, hersenspinsels, mails vanaf 1990, dierbare herinneringen, kleine gebaartjes………help ik loop over!

Bij zo’n grondige voorjaarsschoonmaak komen de herinneringen weer naar boven en na een paar uur stoeien had ik de foto verzamelingen alweer op orde en heb er wat leuke muziekjes onder geknald. Vandaag onze drentenwandeling in Vosselaar begin dit jaar: Klik hier!

Chris heeft de filmpjes die hij tijdens de terugkomdagen gemaakt in een net formaatje gegoten, en bijten we de spits af met Zevenaar!

Morgen ga ik op bedevaart……en neem Lennaert mee, dus dan zal ik vast weer iets over drenten te melden hebben!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *