Knuffeloffensief deel 2

Wil je dat de pups van je hond goed terecht komen dan zul je daar toch ook de nodige inspanningen voor moeten plegen. Maar bovenal is het leuk om nieuwsgierige, enthousiaste en ongeduldige mensen te ontvangen. Ja!!, er is ongeduld, maar ook de acceptatie dat het nog een tijdje kan duren maar het spannende vooruitzicht van zo’n klein grappig puppeding maakt alles goed!

Helemaal uit Voorhout melde zich familie Lindhout.  De familie heeft nog niet zo lang geleden hun grote trouwe vriend Rex verloren. Rex was al een drent op leeftijd en zag er zeer aandoenlijk uit met zijn grijze haren! Ik heb een zwak voor mannen die mooi oud worden en Rex viel echt wel in de categorie Clooney&Connery.

Rex

De kinderen Larissa en Marnix kwamen ook mee en al snel waren ze met de honden vier handen op drie buiken en vele pootjes. Wat hadden ze het knuffelen gemist sinds Rex er niet meer is maar vandaag hebben ze het weer een beetje kunnen inhalen. Het weer was erg aangenaam en hebben we buiten kunnen genieten van de dolle dwaasheden van het drietal. Maar er werden ook serieuze vragen gesteld en kreeg men een serieus en eerlijk antwoord. Met een goed gevoel gingen beide partijen uit elkaar en Marnix en Larissa..die willen wel komen logeren…….

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *