Komkommertijd……

Het is een beetje komkommertijd op mijn blog. Doordat een aantal activiteiten met de honden niet doorgingen en de kastanjeboom toch nog  altijd fier overeind staat valt er even niet zoveel te melden.

Voor wie het nog niet wisten…..ik maak ook schilderijen en moet ik dan maar mijn handeltje hier eens onder de aandacht brengen.

Nu heb ik ook een website, maar door een overijverige en een beetje onhandige manoeuvre van de webmaster is mijn  “voorraad” weg gevallen. Een mooi moment om enkele werken via mijn hondenblog te delen.

Ik schilder graag snel en groot, en dan bedoel ik op grote stevige doeken. Vooral de kleur en de compositie zijn dan belangrijk en is het onderwerp van onderschikt belang. Hieronder een aantal grote en stevige doeken die goed passen in een modern interieurtje! Morgen zijn de hondenschilderijen aan de beurt!

P1110913

2 grote doeken van 80X80X5 cm, diversese materialen, acryl op doek. Verkocht!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

100x100x5 cm. Acryl op doek!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

80x80x5 cm. Acryl op doek

IMG_7635 (800x533)

100x100x5 cm, diverse materialen, Acryl op doek

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Komkommertijd……

  1. en wij van de Faesroedel kunnen zeggen dat hierboven geen woord gelogen is. Hier aan de wand hangen momenteel 5 Bustin’s te wachten tot ze miljoenen waard zijn. Het zijn onze Belle, Hera, Heros en Lucy die het onderwerp op het schilderij vormen. En dan heeft Jeanny nog niet verteld dat ze ook schilderles geeft. Ze heeft zelfs Simonne en Eva de Charente al leren portretteren. (en ook bij ons op het Bas en Belle blog is het kalm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *