Kort….

Morgen moet er weer gewerkt worden en dan bedoel ik dat Lennaert aan de bak moet. Zelf heb ik mijn werkweekje net afgesloten maar morgen al weer vroeg uit de veren om op tijd in Beerse België te zijn voor jachtgebruikshondentraining. Voordat ik vertrek moet ik nog een belangrijke bestelling ophalen, nl. “Keesevlaai” Volgens mij is er niemand die kersenvlaai niet lekker vindt en zeker de meetrainende Belgen zijn er verzot op. Dat ik en Lennaert kom is meegenomen, en iedereen is vervangbaar, maar die vlaai!!!!

IMG_2633

Iemand zei tegen mij “je moet niet zoveel bloggen, één berichtje per week is voldoende, ik kan het bijna niet bijhouden met lezen, je moet de lezers meer tijd gunnen”!

Ik zei “ooh, oké” en knikte! Vandaag volg ik de raad van deze wijze persoon op, en ziehier één kort berichtje, een niemendalletje over een stuk vlaai! Maar dan ingegeven door tijdgebrek…….en komend weekend worden jullie weer suf geblogd!

“Ich mot noe effe score” https://www.youtube.com/watch?v=yDLEsI2mKCU en dat moest ik gisteren ook nog in het stemhokje, en jawel hoor, een “Stemfie”. In sommige landen in Europa is het verboden, en daar mag je ook niet score en daar mag je ook niet bloowe, gelukkig heb ik K E E SE V L A A A A A I I I I!!!!!!

 

foto

Facebooktwitterlinkedinmail

4 thoughts on “Kort….

  1. Als je nu eens “kezzevlaai” of “kriekevlaai” meebrengt dan gaat Lewie al heel wat blijer kijken want die denkt waarschijnlijk dat keeeeesevlaaaaiiiii, moeilijker door te slikken is wegens te laaaaaannnnkk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *