Laatste dag…

Christian had vandaag hondenwacht en dat gaat hem toch wel goed af! Hij zegt zelf van niet, maar de honden voelen zich op hun gemak bij hem en luisteren ook goed. Het was ook tevens zijn laatste officiële vakantiedag en opeens na 8 weken had hij tijd te kort. Er moest nog iets teruggebracht worden naar een vriend en wilde toch eens met de dokter praten over zijn groeipijnen. Verder had hij mij beloofd om te helpen in de tuin, contactlenzen vloeistof halen, stofzuigen en wasbakken reinigen…toch wel een pittig programma voor een laatste vakantiedag. Vrijdag is ook de “vaste dag” dat hij langsgaat bij buurman Rick om samen te gamen.

Via de WhatsApp, fotootjes en andere berichtjes werd ik door hem  op de hoogte gehouden van zijn vorderingen en hoe de honden erbij lagen.

9d70ec8a02f7d0351935507455b040f1

Via de App! Wij liggen er goed bij!

Bij thuiskomt had hij veel te vertellen. De dokter had hem geadviseerd om met wat gewichten te gaan oefenen en buurman Rick gaat hem gitaarles geven. Rick speelt zelf basgitaar, maar Christian gaat in eerste instantie met mijn ouwe trouwe akoestische gitaar aan de slag. Hij babbelde over films die hij had gezien en die hij nog ging bekijken en het was leuk te horen dat hij bezig is met een inhaalslag binnen het genre wat mij ook altijd heeft aangesproken!

Het huis en (gedeeltelijk) de tuin zagen er keurig uit. Hij was overal met de fiets langs geweest waar hij had afgesproken en alles was netjes geregeld.

 

 

 

Dat is pas thuiskomen! Maandag begint hij in de “bovenbouw” en achter 2 jaar examen. Meer dan ooit realiseerde ik me dat mijn taak als moeder na 15 jaar en 10 maanden er al op zit. Natuurlijk blijf ik zijn moeder, maar meer als aanspreekpunt en blijf ik zijn trouwste voetbalsupporter en dan straks zijn grootste fan als hij de eerste akkoorden uit de ouwe gitaar ramt!

 

P1010660 (800x518)

Hij kan veel leren van Rick!

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Laatste dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *