Mail uit Zevenaar!!

Lieve Jeanny,
 
Mijn baasje zou uiterlijk de 31e een stukje over ons schrijven. En omdat ze zo druk is, heeft ze mij gevraagd dat te doen. En dat doe ik heel graag! Zeker naar jou, het baasje van mijn grote liefde……Cartouche.
Ik zal proberen een dagje uit ons leven te beschrijven. Brigitte gaat elke morgen met Juno (mijn zoon en dus ook die van Cartouche) om 6.15 uur wandelen. Ze wil dan heel graag dat ik meeloop, maar dat is mij echt te vroeg. Ik draai gewoon elke dag mijn achterste naar haar en slaap lekker verder. Ik weet namelijk dat ze dan toch zonder mij gaat wandelen.
‘s Morgens loopt ze lang met Juno. Ik hoor haar altijd zeggen dat ze dan traint met Juno. Juno vindt de wereld namelijk een beetje spannend en eng. Ik geloof dat ze hem probeert bij te brengen dat de wereld niet zo eng is als Juno denkt.
Ik hoor haar vaak zeggen dat Juno al vooruit gaat, maar nog een hoop training nodig heeft. Om ongeveer half acht gaan Puck (mijn dochter) en ik dan mee met Henk. Wij lopen dan een kort rondje. Als we thuis komen, staat het eten al klaar. Daarna spelen wij nog even met zijn drieën buiten. Om een uur of negen gaat Brigitte ook naar het werk. Dan gaan wij heerlijk slapen.
Maar heel vaak neemt ze één van ons mee naar het werk. Dat is super leuk. Ik probeer elke dag mee te gaan, maar het baasje is van het eerlijke. Nee jij was gisteren, dus vandaag mag iemand anders mee. Heel flauw.
2014 dec nov Iphone Brigitte 781

Mee naar het werk het vrouwtje helpen!

Tussen de middag is het dan feest. Dan komt Brigitte weer thuis. Dan gaan we meestal vechten wie haar het eerst mag knuffelen. Dat is erg leuk, eerst knuffelen en daarna  gaan we naar buiten. ‘s Middags zijn we nooit meer alleen. Meestal zijn de kids dan thuis of Brigitte gaat thuis werken.
Ik moest gewoon een stukje schrijven over zomaar een dag hier thuis. Maar dat is best lastig. Er gebeurt hier heel veel, maar ik kan toch ook niet onze streken prijs geven? Ik kan toch niet vertellen dat Juno de kerstboom al ingezegend heeft. Of dat Puck zoveel jachtinstinct heeft dat ze al zo vaak als een speer er vandoor ging. Zoals vorige week nog, toen Brigitte haar uit een kippenhok in de buurt moest halen.
2014 dec nov Iphone Brigitte 261

Wat is er mis met een kippenhok?

Tja, en dan over mij….ik ben gewoon een verstandige moeder, die bijna geen streken uithaalt. Maar daar denken ze hier vast anders over! Ik ga elke week naar training (bij Paws4Fun) en dat vind ik super leuk. We doen dan Sport en Spel. Ik krijg dan niet alleen super leuke opdrachten, maar mijn baasje ook. We hebben dan echt veel lol samen.
Terwijl ik dit schrijf, knalt het hier behoorlijk. Dat schijnt leuk te zijn. Maar ik word er niet warm of koud van. Mijn stoere zoon, Juno ook niet. Alleen Puck, die vindt het dit jaar in één keer eng. Zij wil echt niet meer naar buiten. En als ze dan toch gaat, trilt ze helemaal. Gelukkig gaan ze wel met haar mee.
Juno is zo knap, hij gaat gewoon mee en dat vindt Puck dan weer fijn.
Lieve Jeanny, ik kan terug kijken op een goed jaar! Wil je Cartouche vertellen dat onze kids het super doen. Juno en Puck spelen heel graag met elkaar. Loet komt hier ook heel vaak en dat vind ik ook geweldig.
Wellicht kunnen we in 2015 weer wat afspreken, want ik mis Cartouche zo erg.
 
Knuf en kus van
 
Isa
2014 dec nov Iphone Brigitte 809

Isa en Juno!

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Mail uit Zevenaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *