#Meerkat

images

Als kind en jong volwassenen had ik een rare fantasie en daaruit voortkomende gewoonte. Alles wat ik deed en zag werd ook gezien door anderen…..noem het maar een omgedraaide TV. Vooral als ik op een paard, fiets of in een auto zat verviel ik in deze dimensie.

Ik hield natuurlijk wijselijk mijn mond hierover en het werd weggezet als dromerig of gebrek aan concentratie, maar ik wist wel beter. Gewoon lekker vertoeven in 2 werelden! In de ene wereld saai mijn huiswerk maken en in de andere wereld in een alles bevrijdende galop de leukste dingen meemaken!

Inmiddels is het geen fantasie meer…..want we hebben #Meerkat!!!!

640x465-meerkat-logo-183x133

Als ik wil kan ik iedereen in mijn dimensie toelaten en die kan volgen en kijken wat ik zo de hele doe…of juist niet doe. Hoe ik mijn honden uitlaat, de drollen opraap, mijn teennagels knip enz……wie wil dat nou niet zien???? :\

Voorlopig blijf ik gewoon bloggen, maar moet ik wel op zoek naar een 3e dimensie waar ik me veilig in kan terugtrekken…….de wolken zijn inmiddels al bezet door de digitale data storage……….ondergronds is het al lang niet meer pluis………waar moet ik naar toe???

 

http://www.frankwatching.com/archive/2015/03/30/beginnen-meerkat-stream-eigen-shows/

https://www.facebook.com/hashtag/meerkat?source=feed_text&story_id=654772607984199

Naamloos

Toch maar even geoefend!

20130410_111041995_iOS (2)

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *