Meet The Fockers!

P1010681 (640x480)

Of het morgen er zo heftig aan toe gaat als in de film “Meet the Fockers” waarin een jongeman dingt naar de hand van een schone, maar de schoonvader wil geen “chink in my chain” of te wel  “zwakke plek in mijn ketting”, denk ik niet. We gaan een dag tegemoet met één grote drentenfamilie en dat staat garant voor veel plezier,!

 

DSC00331 (1280x960)

Nu zit ik een beetje te dubben over de wandelroute. Niet dat die niet mooi is, maar er moet toch ook minimaal één terras in zijn opgenomen, want honden moeten nu eenmaal geregeld drinken!  Na wat bellen heen en weer en omlegging van de route is het geregeld. Het gezelschap zal bestaan uit 13 honden, bijna allemaal familie van elkaar. Alleen de reuen Gorky en Siebe zijn “aangetrouwd”.  Ook Kari en Saku zijn nog nieuw voor de familie, maar door de verloving van Lennaert met Saku horen ze nu er ook bij, en voor de baasjes is het dan ook een beetje een spannende dag, vandaar de woordspelling, “Meet de fokkers”, wij dus!! (Trailer film : http://www.youtube.com/watch?v=2DBf7IHBAA8 )

We willen onze gasten laten kennismaken met typische Limburgse gerechten, zoals asperges,  kouw sjottel, zoer vleisj en natuurlijk vlaai. Ook de Alfa edelpils zal niet ontbreken. Het gezelschap zal zich zeker van hun beste kant laten zien, want dat hebben ze al vaker bewezen en zal morgen de tafel, meer dan overvol zijn met nog allerlei meegebrachte eet- en drinkwaar!

getimage2 (7) (600x450)

De honden zullen zich goed amuseren en ik weet zeker dat ik dan weer voor een paar dagen stof en foto’s heb om mijn blog te vullen…………………………..

………en zie je ons morgen lopen en ben je lezer van dit blog kom gerust even een praatje maken en weet je direct wie Gorky, Cartouche, Siebe, Kari, Saku, Belle, Hera, Heros, Lucy, Lando, Lana, Lobke, Lennaert is!

P1120271 (1280x960)

 

P1120263 (1280x960)

Jeanny

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Meet The Fockers!

  1. Karin, er is ok rumtopf en je moet geen vlaai eten, dat heb ik, denkend aan mijn fraaie slanke lijn, vorige zaterdag ook niet gegeten.
    Jeanny, we verwachten, denkend aan de Limburgse traditie en gewoontes , toch wel om de twee kilometer een terras met iets drinkbaars. En van alles waar “oranje” bij , voor of achter staat krijgen Belgen jeukende bobbelen, bvb Oranjeboom, oranjelikeur e.d.
    In september vorig jaar wilde je al een rustpauze inlassen aan de eerste pikniktafel die we tegenkwamen (na amper 500 meter) Duuuus… heb nu ook maar eens medelijden met dorstlijdende Belgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *