Midweeks..

Als alles goed was gegaan zat ik nu met een nest puppies. Ik heb Nova goed in goed in de gaten gehouden of ze dan toch misschien wel schijn-drachtig was en een ander gedrag zou vertonen. Dat is niet zo, ze gedraagt zich zoals altijd. Ze loopt wel rond met iets dat in betere tijden haar knuffeltje was….een IKEA-ratje,  maar toen zij loops was en afgezonderd werd van Lennaert en Cartouche hebben die twee in een geile bui haar ikearatje te grazen genomen en ontdaan van de ingewanden. Nu is alleen een zielig leeg velletje over dat afwisselend mee naar buiten wordt genomen en weer drijfnat mee naar binnen. Nova is erg gul en moet ik oppassen dat ze dat vies, smoezelig “lepke” niet in mijn gezicht duwt, want ze deelt altijd haar bezittingen met mij. De reuen hebben wel last van nesteldrang…..die hebben in een week tijd de hele tuin omgeploegd…ik heb ze nog nooit zo fanatiek zien graven…zouden zij wel zoiets als een biologische klok hebben en willen zorgen dat Nova een mooi holletje zou hebben voor haar pups?

 

Het is een beetje een droevige week…na wekenlang zoeken en roepen moet ik me er toch bij neerleggen dat mijn mooie kat Miesje definitief verdwenen is. En Louis een trainingsmaat uit België liet me weten dat zijn “supermaat” Gorky plotseling is overleden. Gorky heeft altijd een plekje gehad op mijn site in de dekreuen-hoek.  We zijn in training om aan het eind van deze maand met vier honden deel te nemen aan de Bezelhonk bokaal. Gorky de mentor en grote voorbeeld van onze honden is er nu niet bij. We zullen hem gepast herdenken.

Gorky de harde werker (foto Karin de Wolf)

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Midweeks..

  1. Gelukkig hebben Karin en Jeanny steeds hun fototoestel bij en laat daar nu mij er de kracht uithalen om deze periode door te komen , Gorky zijn nestmaatje Oliv die voelt ook het gemis aan , ja begrijpelijk ,ook zij staat nu helemaal alleen in deze mensenwereld en kijk voortdurend uit zo van waar blijft hij nu , gelukkig heeft ie daarstraks via de site van Eva laten weten dat ie achter de tweede regenboog aangekomen is , Gorky had dan ook de speciale binding met Eva dat ze op dezelfde dag jarig zijn

  2. Het zit jou duidelijk niet mee. Ik wist het niet dat Miesje (leuke naam trouwens) zoek is, wat erg hè die onwetendheid. Hoop allererst dat zij weer komt opdagen, misschien wél drachtig, zou bijzonder zijn!

  3. Ohhhh wat een verdrietjes allemaal. Heel veel toitoi Jeanny en Gorky ( ik zag m tijdens de wandelinh 2 maanden geleden) wat een prachtige senior was dat….ook voor jullie veel kracht komt jullie kant op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *