Nice&slow..

P1060115 (1024x636)

Het is genieten van deze mooie nazomer. Gisteren begon het met de voetbalcompetitie-start van Christian en was het aangenaam kijken naar inzet, ijver en spannende momenten.

Maar het zal ook genieten worden in Chaam met de drentenvrienden van het eerste uur. Begonnen drie jaar geleden met wat jachttrainingen onderling,…behalen we inmiddels onze doelstelling niet meer. Die was simpel!  Eén keer in de maand samenkomen om van elkaar te leren. Maar het virus greep om zich heen en wilde we meer en meer leren. De een ging veldwerken, de ander tracken en zelf ging ik voor de Nederlandse knjv opleidingen. De verplichtingen die daar aan vast zaten maakte dat we ons trainingsplekje Beerse nog maar sporadisch aandeden. Maar vandaag gaan we dat inhalen tijdens een zonnige wandeling, iedereen heeft zich vrij geroosterd, nice&slow..

DSC04831 (1024x685)

Onder ‘nice” valt ook een drentenwandeling in het “zuiden des lands” die zondag 23 oktober zal plaatsvinden. Samen met Hella hebben we links en rechts wat oproepen geplaatst en zijn al vele aanmeldingen binnen. Ook de Belgen van Brussel tot Maasmechelen laten van zich horen want dat “zuidelijke” spreekt hen wel aan!. Aanmelden kan nog altijd, stuur een mailtje naar Hella of naar mij en wij zorgen voor een fijne aangename dag. (h.meisen@kpnplanet.nl  of jeanny.bustin@gmail.com)

Wat niet onder “slow” valt is Fokken zonder Gokken. 10 oktober 2015 was er in de buurt van Barneveld een vergadering met de pioniers van het eerste uur, Jan, Frans en ik. Chris en Willeke waren verhinderd maar dankzij de moderne communicatiemiddelen waren zij snel op de hoogte van de belangrijkste zaken. Een aantal weken later werd de groep uitgebreid met Marian. Er waren hoogtepunten maar helaas door het wegvallen van Marian een tragisch dieptepunt. Inmiddels is werkgroep uitgebreid met Trudie Rutten en Sieka Knol en zullen we exact een jaar later met de nieuwe samenstelling een dagje op de hei gaan zitten. Elkaar leren kennen, elkaar aftasten met het vizier op onze uitdaging…. een lieve gepassioneerde gezonde drentsche  patrijshond!

Fokken zonder Gokken nieuwsbrief 3 23-09-2016

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Nice&slow..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *