Nickels..

P1050868 (1024x768)    Sinds een paar dagen is het roedel drenten uitgebreid met een heidelwachtel met de mooie naam Nickels. Hij is het trainingsmaatje van Nova en ze hebben een mooie band opgebouwd. Het vrouwtje van Nickels moest overhaast op reis en zo kwam het dat ze de vraag durfde te stellen. Denk je dat het kan? Nickels samen met Cartouche en Lennaert? Jacky een nette drentendame is ook al 10 dagen hier geweest dit jaar en dat verliep soepeltjes.

P1050605 (1024x768)

Jacky in het midden!

P1050598 (1024x819)

Jacky , het prinsesje!

Maar Nickels is een reu en nogal dominant, maar toch durfde ik het aan. Op de jachttraining laat Nickels zien dat hij beschikt over een tomeloze energie. “een superjachthond” maar het knopje moet nog omgezet worden. Cartouche en Lennaert hebben er een speelkameraad bij, en helemaal geen reuen toestanden. Bij het toezeggen had ik even niet nagedacht over de katten, en die verblijven dus nu permanent in hogere sferen. Buiten op de schuur, het afdak en ’s nachts  de slaapkamer. Even dacht Poemalotje dat Nickels naar huis was en kwam naar me toe in de woonkamer. Allebei waren ze reuze verbaasd elkaar te zien….en er gebeurde even niets. Totdat ik een paar geruststellende woordjes liet vallen en ze zich allebei gesteund voelde en er een tekenfilm-scene volgde. Even was Nickels aan de winnende hand maar toen nam Lennaert het op voor zijn kattenvriendje en was alles opgelost.

P1050856 (1024x768)

Vier bruine koppetjes..

Hilde, het bazinnetje van Nickels heeft het wel eens over een tweede hond erbij en ze weet nu al de naam …”Dimes”…Zou dat een mooie drentennaam zijn?

P1050789 (1024x759)

De beste maatjes!!!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *