Nog even…

Leuk nieuws uit Vosselaar, daar waar de moeder van Lennaert woont. Simonne en Jan laten weten dat er een spannende tijd aanbreekt, met Hera in de hoofdrol…..


Hera jachttraining

Nog even afwachten voor een blijde gebeurtenis in de grote Drentenfamilie. Lennaert gaat hoogstwaarschijnlijk halfbroertjes en -zusjes krijgen, want moeder Hera is loops en alle voorbereidingen voor een ontmoeting met een knappe reu zijn al gemaakt !

Wij, de baasjes van de Faesroedel zijn een half jaar geleden al begonnen met de voorbereiding van een tweede (en tevens laatste) nestje van onze Hera. Als toekomstige vader hebben we Bowie Spot van Carnisselande gekozen.

Bowie en Hera hebben elkaar een eerste maal ontmoet op de clubmatch van de Nederlandse Drentenvereniging in Barneveld in juni van dit jaar.

Voor zowel de baasjes van Bowie als van ons lijkt ons deze Bowie x Hera keuze een puike combinatie.

Beide ouderdieren hebben HD, ED, SD, PRA en von Willebrand Dissease testen met verve doorstaan en geven dus een maximum garantie die momenteel medisch mogelijk is op mooie gezonde pupjes.

De voornoemde testen zijn die we telkens stellen aan de combinaties en tot nu toe zijn wij en de pups uit de drie vorige nestjes er wel bij gevaren.

Bowie jachttraining

 

Afspreken en een ontmoeting voor een dekking maken we na een gunstige progesterontest van Hera, ook dat is voor ons een must met het meeste kans op welslagen voor het “opnemen” van Hera.

We houden iedereen van dit blog op de hoogte en ook op het Bas en Belle blog kan je de meest recente gebeurtenissen op de voet volgen !

Jan & Simonne Faes

Hera

2706022_Bowie_hoofd

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Nog even…

  1. We kijken er weer naar uit, op Facebook hebben andere Drentenzotten ons jaloers doen worden met hun mooie nestjes, en hier zijn al enkele wachtenden voor een pup die met spanning uitkijken naar de eerste echo !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *