Ob la di…

Vorige week heeft me al het nieuws bereikt dat Saku niet zwanger is van Lennaert.
Het is wat het is, en vooral de mensen die hadden verwacht dat ze zo rond kerstmis een puppy onder de boom zouden vinden zijn natuurlijk teleurgesteld. Nu ken ik al deze mensen niet, want dat is iets wat normaal de fokker regelt, maar in Amerika woont Jenna met haar drent  Fowler en zij hadden zich zo verheugd op een klein meisje voor Fowler. Jenna zou haar dan vanuit Amerika komen ophalen.

Oproep!

fowler

Zelf had ik graag ook weer kleine puppy’s gesnoven en stiekem gehoopt dat ik bij de geboorte aanwezig kon zijn, maar het is niet anders!

De twee mannen Lennaert en Cartouche moet ik nu goed in de gaten houden want de walnoten beginnen al te vallen en de druiven worden rijp. Ze proberen de hele dag hun kostje bij elkaar te scharrelen maar het is toch beter dat ze hier niet van eten, dus loop ik de hele dag als een politieman door de tuin. En kan ik me tevens nuttig maken in die tuin en met dit lekkere nazomer weer…………..is dat zeker geen straf!

P1020182 (800x600)

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Ob la di…

  1. Jenna kan nog altijd wachten tot Hera de moeder van Lennaert begin volgend jaar haar tweede nestje krijgt. Hopen dat het er geen twaalf worden maar er zijn al enkele aanmeldingen van kandidaat kopers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *