Onze Drent!

Vandaag viel het lijfblad van de Vereniging ‘De Drentsche Patrijshond’ in de bus! Oké ik geef toe, de primeur hebben ze altijd in België en loop ik het risico in herhaling te vervallen, maar er staan toch wat vermeldenswaardige zaken in Onze Drent.-49e jrg, nr. 3, juni 2014.

Op pagina 46 staat wat mij betreft de foto van het jaar gemaakt door Gosse Beitsma. Het is Siebe, een zoon van Isa en Cartouche. Siebe is toch al een handige stoere reu van 1,5 jaar, maar hij ligt daar zo lief en waakzaam bij een aantal kuikentjes, het is gewoon….smelt…smelt…smelt! Ik heb begrepen dat de kuikentjes inmiddels al bijna volgroeid zijn, maar dat ze nog altijd een goeie band hebben met Siebe!

Siebe en zijn kroost!

Siebe en zijn kroost!

Verder staat er op pagina 11 een artikel van mijn eigen hand. Ik heb gehoor gegeven aan een oproep om kopij aan te leveren en….mijn artikel is geaccepteerd en gepubliceerd. De foto heeft Karin Prince gemaakt, en het moet gezegd worden dat zij altijd hele mooie plaatjes schiet.

Foto: Karin Prince!

Foto: Karin Prince!

 

Door op de plaatjes te klikken en nog een keer binnen het document te klikken kun je de teksten beter lezen!

Jeanny

 

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Onze Drent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *