Op cursus!

IMG_4102 (1024x918)

Lennaert in the Nothing Box “Wat ben je stil waar denk je aan???”

Nova heeft inmiddels haar eerste puppylesje gevolgd. Dat ging helemaal niet slecht voor zo’n eerste keer. Ze genoot duidelijk van de andere hondjes en met een attent koppetje werd alles goed bekeken en opgenomen. Aan de zijkant van het oefenveld had ik Lennaert geparkeerd en ook hij werkte achter elkaar zijn jachtopleiding huiswerk af. Wat een heerlijke mooie inspirerende omgeving op een lekkere lenteavond! Later die avond heeft het even plaatselijk flink geonweerd en gedonderd, maar de luchten zijn weer opgeklaard!

Nova trekt het meeste met Lennaert op. Daar moet ik een beetje mee uitkijken want hoewel ze veel van hem kan leren hoop ik niet dat ook zij deuren en hekken gaat openmaken. Als een Velociraptor uit Jurrasic Parc opent die achter elkaar alle deuren in huis, heel sneaky, heel geruisloos, heel eng staat hij opeens achter je.

Met Cartouche voert Nova vooral verbale oorlogen. Samen gaan ze op het meegekregen vetbed  van de fokker liggen draaien en schuren, en beginnen te vertellen, te mopperen, te gapen en schijn mondgevechten te houden. Dit kunnen ze lang volhouden, maar op een gegeven moment vindt Lennaert het genoeg en haalt Nova weg bij Cartouche. Toch raar dat gebabbel en gepraat tussen Nova en Cartouche. Ze wil ook wel praten met  Lennaert maar die draait zijn hoofd weg en staart dan wezenloos in de verte. Die zit duidelijk liever in zijn “Nothing box”

P1030308 P1030304 P1030306

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *