Pakketservice..

Jan, de fokker van Lennaert  is op bliksembezoek geweest om nog 2 pakketten op te halen nodig voor het nestje in aantocht.

Eén pakje was besteld en geleverd in Duitsland, en heeft het  wonen in de euregio zo zijn voordelen en als we daar andere mee kunnen helpen dan doen we dat graag! Dat pakje was bestemd voor de baas zelf, en daar kunnen andere mensen, en dan met name de dames weer jarenlang van genieten, maar ook de mannen met Wallonische inslag! huh

 

Lucy één van de zusjes  van Lennaert was er ook bij, en hadden ze samen met papa Cartouche dikke pret. Tussen Lucy en Lennaert klikt het nog altijd super. Alleen ervaart hij Cartouche als stoorzender die overal met zijn dikke neus tussen zit. Stiekem probeert hij dan lucy met zachte beetjes in de nek weg te halen uit de invloedssfeer van papa Touche. Ook nam hij regelmatig de neus van Lucy in zijn bek om te laten zien dat hij inmiddels de baas in huis is. Binnen haar normale roedel in Vosselaar is Lucy qua kleur altijd  snel en makkelijk te herkennen, maar nu…………in hun snelle spel moest je toch goed kijken wie.. wie… was.

De fokker is met zijn voedzame en welriekende vrachtje vertrokken en hebben wij hem uitgezwaaid en veel geluk en vooral plezier gewenst met het nestje!

Zou de Kerstman een mooi lief half-zusje voor Lennaert brengen in Vosselaar…?…… 😉

P1020546 (1280x960)

Wie is nu wie??

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

4 thoughts on “Pakketservice..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *