Papa!

Lennaert is papa geworden. Bij Bart van Engelen en zijn gezin zijn 4 teefjes geboren. Gisterenavond kwam de bevalling bij Senna op gang maar het ging niet allemaal naar wens. Helaas zijn tijdens de bevalling twee pups overleden. Voor de laatste moest Bart een aantal flinke verkeersboetes riskeren om het leven van het laatste meisje te redden en kwam ze dmv een keizersnede ter wereld. Na een een dag en nacht zonder slaap, verdrietig maar ook blij, heeft hij de eerste foto’s gestuurd.

img_1703 img_1704 img_1705

 

Facebooktwitterlinkedinmail

5 thoughts on “Papa!

  1. Ooo wat leuk. Gefeliciteerd mama en papa Lennaert. Wat zullen jullie trots zijn.

    En Jeanny gefeliciteerd. Je zal ook wel trots zijn.

  2. Van harte gefeliciteerd mama Senna, papa Lennaert en eigenaren Bart van Engelen en Jeanny!
    Dat deze dametjes een mooi “honden” leven gegund is.

  3. Wat dubbel. Verdriet en geluk liggen weer dicht bij elkaar. Het zijn mooie dametjes die Lennaert gemaakt heeft. Ik zie een hartje op één van de ruggetjes? De dames zullen ongetwijfeld opgroeien tot geweldige jachthondjes. Gefeliciteerd Lennaert, Jeanny en natuurlijk de eigenaren van Senna! Lobke is trots op haar kersverse nichtjes!

  4. Mijn Annelot komt ook uit een nestje van 2 waarvan de andere pupjes gestorven zijn en ook via een keizersnede!! Zullen wel flinke pupjes worden met zoveel melk in overvloed! Annelot woog 8 kg toen ze kwam….. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *