Planning….

DSC04794 (1024x770)

Februari wordt een drukke maand. Carnaval komt eraan maar dikke kans dat we dit jaar eens overslaan.

Het wordt vooral druk met de honden en Lennaert begint aan zijn jachtopleiding. Het oefenen in Beerse blijft ook nog gewoon doorlopen want dit maandelijkse uitje met Lobke, Lana, Libre, Lucy, Hera, Siebe, Gorky en Joris laten we niet aan onze neus voorbij gaan en staat ook nog ergens een wandeling met “the gang” in de agenda!

2 jaar geleden heb ik zelf een hondenhok in elkaar getimmerd en een buitenkennel op de hoek van het terras geplaatst. Behalve voor het poseren “kijk dit is een buitenkennel” hebben Lennaert en Cartouche hier weinig tot niet in gezeten. Dat hoeft ook niet, want ze mogen los door de tuin baggeren en voor de rest zitten ze in de keuken en ’s avonds in de voorkamer bij de TV en PC. Dit voorjaar wordt de kennel vergroot en een gat gemaakt richting schuur waar wat binnen hokken geplaatst worden. Ik wil het direct goed aanpakken en zit ongeduldig te wachten tot de temperatuur boven de 11 graden stijgt, want dan is het al aangenaam werken en kan er ook al direct geschilderd worden!

Maar ik ben sceptisch……..sceptisch of het Maas roedel, behalve om te poseren, wat meer tijd doorbrengt in “huisje Weltevree”!!

P1120034 (1280x960)

Mag ik er nu weer uit?

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *