Pup my day, deel 2

We werden gisteren hartelijk ontvangen door het hele Faes-roedel, en het  meegenomen “kerstpakket” werd door moeder Hera dankbaar in ontvangst genomen. Even met de neusscanner er over heen  en ze wist al precies waar de kluifjes voor haar en de rest zaten.

P1020642 (1280x960)

Hee een verlaat kerstpakket!

Gewoon in de woonkamer staat de werpkist  en zo moet dat!!  Je hebt altijd een oog op de pups en zo wennen ze aan een huiselijke omgeving, de geluiden, en de dagelijkse gang van zaken.  Het kleine grut zag er gezond en sterk uit en deed al pogingen om te staan en te lopen……en dat lukte ook nog!

IMG_3698 (1280x853)

Kijk ik loop!!!

Hun oogjes en oortjes zijn inmiddels open en ze reageren ook al op prikkels van buiten de werpkist.  Hera liep ontspannen rond maar hield toch met een half oog de activiteiten rondom de werpkist scherp in de gaten. Lucy is helemaal in de ban van de kleintjes en ze laat zich fotograferen en aanhalen alsof zij de moeder is. Zelfs het schoonlikken van de pups is een taak die het hele roedel uitvoert.  Heros wacht rustig af, want hij weet inmiddels dat hij straks het middelpunt is van de vele ravot-partijen en zo’n stoere reu is natuurlijk wel iets waar de 5 reutjes tegen op kunnen kijken. Als Lucy de 2 teefjes onder haar vleugels neemt dan worden het ook halve jongens want eindeloos spelen en.rondhangen met de mannen doet zij het liefste. En oma Belle??….die ziet dat het goed is!

IMG_3697 (1280x853)

Lucy in de ban van……….het kleine grut!

 

Jan en Simonne hebben geweten dat ze de deuren weer open gegooid hebben want na ons meldde zich Louis, onze trainingsmaat met kleindochter en daarna nog een gezin bestaande uit 4 personen! De puppy’s lieten zich niet van de wijs brengen en deden waar ze op dit moment het beste in zijn, en dat is lekker slapen!

Ik heb gekeken, gesnoven, gewikt en gewogen!

Morgen nog meer foto’s!

P1020653 (1280x960)

Kijk baas zijn ze niet mooi!

P1020643 (1280x960)

Oma, halfzus en moeder verdringen elkaar om de huishoudelijke klusjes!

IMG_3687 (1280x734)

Even friemelen!

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *