Rart at møde dig

Ja ik ben dik…nou en?!!

 

Sinds vorig jaar volg ik met interesse de verrichtingen van Kennel Vindhøjs in Denemarken. Het is nl. de kennel van Bente en Henning Wilstrup waar Vindhøjs Falcon vandaan komt. Na onze ontmoeting in 2017 tijdens de Clubmatch hebben we regelmatig contact en heb ik hen op weg geholpen met wat kleine zaken zoals het afleveren van wat spulletjes voor Nederlandse vrienden, het lid worden van de Vereniging en wat fok gerelateerde zoekopdrachten. Deze week was het extra spannend want Mira een nichtje van Falcon stond op het punt van bevallen. Al vroeg in de ochtend kreeg ik een beetje een bezorgd berichtje van Bente, het duurde allemaal wel wat lang en naar aanleiding van wat ze schreef en de foto kon ik alleen maar antwoorden “dat is de slijmprop…het gaat beginnen”.

Toen was het even stil….maar kwam al gauw de bevestiging “we zijn zover”!
Via de chat heb ik ook rond de kerst van 2014 met een aantal mensen de geboorte gevolgd van Nova. Het was een “eenzame kerst” maar werd voor mij toch bijzonder door de spanning, het meeleven, de foto’s, de informatie uit 1e hand, de grapjes en het verheugen op mijn toekomstige nieuwe huisgenote!

De bevalling in Denemarken duurde de hele dag en de laatste liet op zich wachten…maar uiteindelijk was er een mooi nestje van 5 teefjes en één reutje, allemaal gezond en al rond! Mira blijkt een lieve en zorgzame  moeder te zijn. Samen met de vader van het nest “Stone” heeft ze een zeer sportief nestje op de wereld gezet.

Er zijn nog 3 teefjes op het moment beschikbaar! Voor meer informatie over Mira (DK08190/2015) en Stone (NHSB 2800890) en dit nestje kunt u contact opnemen met :

Tel:  0045 20719140 in Engels met Henning of 0045 41423186 in het Nederlands met Bente
Email :  henning@vindhojs.dk
http://www.kennel-vindhojs.dk/
https://www.facebook.com/groups/1752205851677075/

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *