Regen..

P1030706 (1024x760)

Gekke Lennaert! doet alles voor zijn vrouwtje!

Een paar weken geleden beloofde iemand regen mee te brengen uit een ver oord omdat in Nederland alles te droog was. Dat had hij beter niet kunnen doen want nu zitten we al weken lang in een depressie, en laten de bloemen van nattigheid de kopjes hangen en ook de mensen worden overspoeld door gevoelens die niet bij een “Midsummer Night’s Dream” passen.

De langste dag, het meest bezongen in liederen, het meest bejubeld in dichtvorm en die bol staat van de tradities……ja die dag is jammerlijk voorbij gegaan  achter regengordijnen en veel te lage temperaturen.

We hadden het plan opgevat om onder de blote sterrenhemel in de tuin te overnachten, met de katten en honden om ons heen. Als honden iets leuk vinden is dat de baasjes afdalen naar hun niveau, ze kruipen behaaglijk tegen je, zo knus en romantisch, maar nu is het wachten op betere tijden!

P1030711 (1024x768)

May the good Lord shine a light on you, Warm like the evening sun!

Tijdens de training van gisteren leek het even droog te blijven maar “een regengod” was schijnbaar nog altijd woedend omdat iemand ergens naaktfoto’s in Nepal op een berg heeft genomen en zo stonden Lennaert en ik tot onze kruin in het water. Bah!!…….wat was dat onaangenaam. Alle kleding waar toch duidelijk “waterdicht” op staat bleek “water-absorberend” te zijn….. Klagen had geen zin, en ja ik weet het wel, de meeste regen valt naast me en ik ben niet van suiker!

Eén altijd strenge instructeur had ergens mijn ambitie gelezen….. en stelde me op de proef. Lennaert liet me niet in de steek…….nu ik nog!!

 

P1030714 (1024x768)

Geen hond op straat!

Nova is inmiddels een half jaar. Wat is de tijd snel gegaan! Dat betekent  dat ze over enkele maanden al loops kan worden en van verschillende kanten heb ik al gehoord………met 2 reuen?!? ……oei…veel  plezier en succes!

P1030702 (1024x748)

Wie? Ikke? Loops…….nooit!!

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Regen..

  1. Die “iemand” die je regen heeft meegebracht zit nu zelf te snakken naar hemelwater. Maar je zegt ik ben niet van suiker, maar overal kom je naar voor als “SpongeBob” en wat zuigt er nu meer water op dan een spons ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *