Reuen en zo

Na een paar maanden rust op het fokfront moet de draad toch weer opgepakt worden. Een mooie gelegenheid is dan het bezoeken van de reuen-dag georganiseerd door de Vereniging Drentsche Patrijshond. Op dit podium krijgen de reuen de aandacht die ze verdienen en wordt helder en duidelijk uitgelegd hoe de reuen staan ten opzichte van het ideaalbeeld vastgelegd in de ras-standaard.

Nova haar aankomende lover is natuurlijk nog altijd Joeri. Daar komt niets tussen, maar voor Nazca het zusje van Nova zijn nog alle opties open!

Een goede reden dus om met Bjorn, Nazca en de kinderen naar Dieren te rijden. De drentenwereld is een kleine wereld met alle ups en downs. Meestal ken je de honden en de namen, want die komen vaak via de social media langs. Nu krijgt alles een smoel, een gezicht, een stem, een herkenning, een traan, een lach en een vergissing!

Ik verwacht dat Nova in november loops zal worden en maakte ik de opmerking dat ik een hotel ga boeken in de buurt van Alphen aan de Rijn rond die tijd. De hele dag maakte we hier verder grapjes over dat als een reu ons wel aanstond er al een hotel in zoiets als Wolvega geboekt moest worden. Bjorn heeft ook nog een sleurhut en kan Robert den Brink wel thuisblijven met zijn All You Need is Love bus!

Sybie had een grote zak knuffels meegenomen voor de toekomstige pups….tja en toen was het feest bij thuiskomst en ging Lennaert met zijn zachte karakter helemaal los.

 

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Reuen en zo

  1. Falcon toont zich van zijn beste zijde bij de kindjes van Bjorn.’t Is toch wel een doetje & charmeur! Vooral als er vrouwen in de buurt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *