Rituelen…deel 2!

1573742-0ff3921e231f17fb8a235f37613e1efb

Een ander ritueel is inmiddels een jaarlijks bezoek aan Oud Turnhout onder de wieken van de grote witte windmolens langs de E34.

In een aangename ambiance, mogelijk gemaakt door “De Faesroedel”,  komen van heinde en ver de eigenaars en honden gefokt door Simonne en Jan samen, om de laatste nieuwtjes en feiten over hun oogappeltjes uit te wisselen.  Wat begon als een terugkomdag is inmiddels omgedoopt tot een “familie- en vrienden-dag”.

uithangbord

Het programma ziet er weer strak en uitnodigend uit. Eerst een wandeling door de Kempische bossen met voorop een echte Kempenaar als gids. Daarna, een soort “agility” demonstratie door Hoopers België en afsluitend een bourgondische BBQ.  Nova en Lennaert zullen een aantal nestgenoten terugzien en natuurlijk ook hun moeder en oma.

Het wordt naast een gezellige dag, dus ook nog een sportieve en leerzame dag.

Dit jaar heb ik me voorgenomen eens wat minder foto’s te maken, want mijn pc loopt regelmatig vast door de immense berg hondenfoto’s, maar ik vind het leuk om winter-avonden bezig te zijn met alles een plekje te geven voor het nageslacht, en dan ziet het er ongeveer zo uit….

https://www.youtube.com/watch?v=ZVHp9KDd6Ic&feature=youtu.be

Youtube gooit mijn filmpjes regelmatig van het WWW omdat het auteursrechtelijk niet zou kloppen met de muziek.  Dat kan, daar doe ik niet moeilijk over……en ook dit filmpje was in de ban…maar opeens werkt het weer…….voor zolang als het duurt…….en anders deze maar eens proberen….. http://youtu.be/PfNDVr0OgCk

 

pootjes

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *