Spanning….

Henk met Puck, dochter van Isa en Cartouche 1e plaats!

Henk met Puck, dochter van Isa en Cartouche 1e plaats!

Zaterdag vertrekken we vroeg naar de Kampioenschaps Clubmatch 2014 in de Columbiz hal in Barneveld! We zullen niet alleen zijn, want ook broer Lando, moeder Hera, vriendin Saku en schoonmoeder Kari gaan er naar toe. Isa, een vroegere vriendin van Cartouche zal ook aanwezig zijn, en zo kan het gebeuren dat in de  “Openklasse teven” Kari, Isa en Hera elkaar tegen komen. Vorig jaar heeft Puck, een dochter van Cartouche, de eerste prijs weggesleept in de babyklasse en zal ook bij de familie Witjes de spanning voelbaar zijn.

Nu hebben we toch al wat ervaring met showen, maar het blijft levende have, en dus onvoorspelbaar wat er gaat gebeuren. Voor de eerste keer zullen we met Hera, Lando en Lennaert meedoen in de fokkerijklasse. De fokker showt dan meerdere honden tegelijkertijd die hij zelf gefokt heeft. We zijn dan ook al een aantal weken aan het oefenen en in theorie zijn we op alles voorbereid, maar nu nog de praktijk…Vele trainingsessies hebben er inmiddels plaatsgevonden, maar dan op afstand…in Begië. Via de skype en chat wordt ik bijgepraat en Hilde, het bazinnetje van Lando, heeft geadviseerd om “dringend een bloem” aan te schaffen!. Zo’n fokkerijpresentatie ziet er heel spectaculair uit en speelt zich af in de “ere-ring”…..en zullen alle ogen op ons gericht zijn!

Tijdens zo’n show moet je altijd een plan B hebben en dat hebben we dan ook. Maar aangezien ik ervan uit ga dat plan A werkt, loop ik niet vooruit op plan B…. 🙂

DSC_0035

Lucy, Lennaert en Lobke tijdens clubmatch 2013 in België!

 

 

 

46458_10201292643231765_198701282_n

Oké, we missen enige elegantie, maar we moeten het ook hebben van onze goede honden. Zonder bloem zal het wel lukken Hilde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanny

 

Facebooktwitterlinkedinmail

5 thoughts on “Spanning….

  1. Rustig en niet te veel plannen maken Jeanny, als Lennaert, Lando of moeder Hera hun bokkenpruik op hebben, helpt er toch geen lievemoederen aan. Onze honden doen dat goed, gisteren ging het samenlopen met Hera en Lando heel goed en dus hebben we er het volste vertrouwen in. En als het misloopt is er toch nog geen been gebroken !

  2. Toch een beetje beledigd hoor! Je schrijft over Isa; een vroegere vriendin van Cartouche…
    Onze Isa is nog steeds hoteldebotel van haar grote liefde Cartouche. Ze hoopt dat het nog steeds wederzijds is. Ze vergeet nooit meer die zin van cartouche onderaan de mail; liefs van je cartouche voor altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *