Stitch of Teddy…..?!!!

Mijn kapster heeft een hondje, een “Lilo en Stitch” hondje.

stitchClaudia, want zo heet mijn kapster informeert altijd naar mijn honden en 7 maanden geleden vertelde ze blij dat er een hondje in bestelling was. Aangezien ze altijd liefdevol over de Dobermann van haar ouders praatte, nam ik automatisch aan dat haar eigen hondje in bestelling ook een Dobbermann zou zijn. Maar dat was niet zo! Ze ging voor een Franse buldog.

“Ahhhh” zei ik!  Een “Lilo en Stitch hondje” “Korte neus, hele grote ogen, oren rechtop, geblokt uiterlijk, een grote smile van links naar rechts!” en vervolgde “dat is een Alien die in Honolulu op de aarde is gevallen en door Lilo is geadopteerd en iedereen denkt dat het een blauwe hond is……”

In die spiegel zag ik dat Claudia even stopte met frunniken aan mijn haar en iets wilde zeggen,  maar ze bedacht zich, waarschijnlijk regel 1, dag 1,  geleerd op de kapper school: “ Altijd je klanten gelijk geven en altijd meepraten”!

Een Stitch hondje!, daar had ze nog nooit van gehoord, het was toch echt een Franse buldog, maar ze zou wel eens googelen.

Een paar weken later mocht ik Teddy, want zo heet ze, live bewonderen. Het was een klein zwart komisch hoopje hond, superlief en ondeugend. Vorige week had Claudia een bench in de aanbieding en we hadden snel via Facebook een “deal”. Ik ging de bench ophalen en Teddy stond me al bij de deur op te wachten. Als een propeller draaide ze om me heen en beet in mijn schoenen. Oef! wat was ze gegroeid en ze ging voor me zitten en keek me toch wel erg brutaal in de ogen alsof ze wilde zeggen “Ik ben een Franse Buldog, en zeker geen Alien”

tedy2Tedy4

Teddy ik neem mijn woorden terug!

tedy1Teddy5

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Stitch of Teddy…..?!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *