Swimming into….

1663903-68d1c8a8d949de855762b8127cca574a

Baantjes trekken van 50 meter!

 

 

Een dochter van Cartouche heet Lucy.  De naam zou verwijzen naar de  Beatles song “Lucy in the sky with diamonds”. Nu bestaan er wel meer Lucy’s, zoals Lucy Ball, Lucy Hale, Lucy Hopkins, Lucy Chang, en niet te vergeten de allereerste “fossielen” mens Lucy,  en die is ook alweer genoemd naar die Lucy uit het Beatles liedje en is het kringetje alweer rond!

Nu is Lucy de drent een echt draaikontje en draait ook nog eens iedereen om haar vingers. Meisjes met draaikontjes krijgen extra aandacht en zo ook dit ijverige madammeke.
Twee keer per week gaat zij zwemmen in een immens luxe lang groot zwembad. Dit zwembad is eigenlijk gemaakt voor paarden, maar ook honden die stevige spieren willen kweken zijn welkom.
Van de baasjes heb ik begrepen dat Lucy per keer 300 meter zwemt en dat ze dit zo graag doet,  dat ze de aanmoedigingen van de baasjes helemaal niet meer nodig heeft.

1665686-543ed840e5dd6aa3919d419fbe330d2a

Zonder hulp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag zie ik samen met Cartouche nog een aantal zonen en dochters van hem terug. We worden al op tijd in Barneveld verwacht voor de 2e fokdag van dit jaar Het nestje van de familie Witjes, nu bijna 2 jaar oud, ondergaat dan een nestkeuring.

De ringindeling laat zien dat we niet alleen zullen zijn. Voor de vereniging is zo’n fokdag een belangrijke gebeurtenis omdat men hier de fok-resultaten van de goedgekeurde combinaties kan bekijken en in hoeverre de teef en de reu hun raskenmerken hebben doorgegeven. Ik ben toch heel benieuwd hoe de combinatie Isa <3 Cartouche gaat scoren!

IMG_1720 (800x533)

Blij elkaar te zien!

IMG_1783

Een waardige zoon, Siebe!

 

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Swimming into….

  1. Onze Lucy is als een speedboot maar dan zonder joekels van buitenboordmotoren van Johnson of Mercury. Ook wij gaan naar Barneveld. Eerst zouden we gaan met Hera die dan haar knappe lover-boy terug zou ontmoeten. Maar Hera is te snel loops geworden en nog niet genoeg voor een paring met Bowie. Dus zou Lucy meegaan, maar….bij Lucy hebben we vandaag loopsheid vastgesteld ! Die druppelt dus ook, en Belle of Heros hebben aan al die indoor gebeurtenissen zo een hekel dat ik hen dat niet aan doe. Dus ’t baasje komt alleen zijn licht opsteken in Barneveld !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *