Tussenspel…

IMG_3009

Oef!! Dat is even wennen! Geen voetbal vandaag! Al mijn voorspellingen zijn zowat uitgekomen, maar dat het tikkie takkie toekie* voetbal tijdelijk heeft afgedaan …..dat kon ik niet voorspellen!. We zijn teruggekeerd naar het no-nonsens voetbal met lange halen naar voren, middenveld overslaan, en achterin echte kerels die altijd gaan voor de bal en oohwee als daar toevallig een spits in de weg loopt.

Jammer? Nee! Wat heb je aan 87% balbezit en toch verliezen met 1-0. Maar dit zal ook niet de nieuwe trend worden en zitten we straks weer naar het “tikkie terug, tikkie breed, tikkie Messi voetbal”  van Barcelona te kijken, maar schijnbaar zijn de knikkers belangrijker op dit moment dan het spel. En geef ze eens ongelijk. Diegenen die naar WK wedstrijden kijkt om alleen maar prachtig voetbal te zien kan beter gaan pruimen plukken, maar de knock out fase zal sowieso een ander soort voetbal laten zien en tevens veel spannender!

Maar morgen wordt het ook spannend en moeten er nog wat voorbereidingen getroffen worden en laat ik jullie lezers achter met misschien wel vele vragen en bespiegelingen. Maak gebruik van het reactie veld, en eens kijken wat het oplevert!

toos

Jeanny

* een quote van een collega, en die vond ik wel leuk!

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Tussenspel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *